Το ΔΙΕΣΥ Στηρίζει Χάρη Κατσιβαρδά

Στο πλαίσιο μίας ανεξάρτητης φωνής όπως αυτής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, είναι δεδομένο ότι θα προτείνουμε υποψηφιότητες ανεξαρτήτως κόμματος, αλλά θα προτείνουμε υποψηφιότητες που ενσαρκώνουν τις δύο απαράβατες αρχές μας : Έθνος και Ελευθερία.

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών δεν μπορεί να μην στηρίξει έναν δικό του, τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Αθηνών, στον Δήμο Αθηναίων, ενόψει των επικείμενων αυτό-διοικητικών εκλογών, της 26η Μαΐου 2019, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Αθήνα το σπίτι μας» του Βασιλείου Καπερνάρου, Δικηγόρου Αθηνών, (www.katsivardas-dimitriadou.gr).

Ο εν λόγω, πέραν από μαχόμενος Δικηγόρος, Ιδρυτικό Μέλος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα Δημοκρατία, Ελεύθερη ώρα και παρουσιαστής στην εκπομπή «Ελλήνων Ανάνηψις» στο «High Tv», υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια τις συντηρητικές απόψεις του έθνους και της Πατρίδας, έχοντας συνεισφέρει με την αιχμηρή πένα του και τον δεινό λόγο του προς την κατεύθυνση αφύπνισης των συνειδήσεων, άρσης των ψευδαισθήσεων της παλαιο-μαρξιστικής, εν Ελλάδι προπαγάνδας, τηρώντας κατά αυτό τον τρόπο άσβεστη την φλόγα της εξανάστασης του έθνους και της Πατρίδας μας.

Η δράση του είναι διαρκής, στοχευμένη και αγωνίζεται με πείσμα και επιμονή προς την μετουσίωση των εθνικών και πατριωτικών ιδεών, εις επίρρωσιν τούτου, είναι η συγγραφή και η παρουσίαση τεσσάρων βιβλίων πολιτικού δοκιμίου, τα οποία πραγματεύονται την εθνική αλλοτρίωση και τον σηψαιμικό εκφαυλισμό του σημερινού πολιτικού συστήματος. Άρα ως είθισται να λέγει και ο ίδιος «Νύν, εν παντί και πάντοτε και υπέρ πάντων ο αγών», δια το έθνος και την ελευθερία και εις τον Δήμο Αθηναίων.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com