Τα κορίτσια του Τέλφορντ

Το Τέλφορντ είναι μια μικρή πόλη στη Δυτική Αγγλία. Εκεί, πριν λίγες εβδομάδες, αποκαλύφθηκε αυτό που οι εφημερίδες αποκάλεσαν «το μεγαλύτερο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στην ιστορία της Μ. Βρετανίας». Για 40 χρόνια, στην πόλη δρούσε ένα κύκλωμα μουσουλμάνων ανδρών που συστηματικά βίαζε, κακοποιούσε και δολοφονούσε ανήλικα λευκά κορίτσια. Μερικά από αυτά δεν ήταν ούτε 11 χρόνων. Τα νούμερα είναι ανατριχιαστικά: σε μια πόλη 150.000 κατοίκων υπολογίζεται, ότι κακοποιήθηκαν πάνω από 1.000 κορίτσια. Όμως, αυτή η τραγική ιστορία πέρα από την ανθρώπινή της διάσταση, μας δείχνει για μια ακόμη φορά σε τί βαθμό ηθικής εξαχρείωσης έχει οδηγήσει την Δύση ο κούφιος «αντιρατσισμός» της «πολιτικής ορθότητας». 

40 χρόνια δρούσε ένα τέτοιο κύκλωμα σε μια τόσο μικρή πόλη και οι Αρχές δεν είχαν καταλάβει τίποτε! Μήπως επειδή οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι και οι υπεύθυνοι φοβούνταν, ότι τα ΜΜΕ θα τους κολλούσαν την ρετσινιά του ρατσιστή; Δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όταν, πριν λίγα χρόνια, σε μια άλλη πόλη της Αγγλίας, το Ρόδερχαμ, ξέσπασε ένα παρόμοιο σκάνδαλο, όπου 1.400 κορίτσια βιάστηκαν από συμμορίες Πακιστανών, αποκαλύφθηκε ότι οι Αρχές της πόλης γνώριζαν για την έκταση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και δεν έκαναν τίποτα. Μάλιστα, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθυστερούσαν να ξεκινήσουν έρευνα για το θέμα, γιατί θα χαρακτηριζόταν «ρατσιστική» λόγω της καταγωγής των δραστών!

Όμως, ακόμη και τώρα που ξέσπασε το σκάνδαλο στο Τέλφορντ , στα μεγάλα ΜΜΕ η κάλυψη είναι υποτονική για ένα τέτοιο τεράστιο θέμα. Οι φεμινίστριες πάλι, που συνήθως χαλάνε τον κόσμο για ένα πείραγμα στο δρόμο, που κατεβαίνουν κατά χιλιάδες σε διαδηλώσεις αν κάποιος μεγαλοπαραγωγός πιάσει το μπούτι μιας στάρλετ του Χόλυγουντ, τώρα που έχουμε πραγματικά θύματα πραγματικών βιασμών, σφυρίζουν αδιάφορα. Βλέπετε, το φεμινιστικό κίνημα ελάχιστα νοιάζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Είναι ένα αριστερίστικο γκρουπούσκουλο που οι ευαισθησίες του εξαρτώνται από την ιδεολογική του ατζέντα. Για την «πολιτικά ορθή» ιδεολογία του, βιαστής και θύτης μπορεί να είναι μόνο ένας λευκός, πλούσιος άνδρας, σαν τον Xάρβευ Γουάϊνστιν. Οι μουσουλμάνοι άνδρες, οι μετανάστες, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί παρά να είναι θύματα.

Καημένα κορίτσια του Τέλφορντ. Για σας δεν έχει διαδηλώσεις, δεν έχει #ΜeΤoo, δεν έχει δακρύβρεχτες καμπάνιες στο ίντερνετ. Δυστυχώς είστε πολύ λευκές και πολύ Αγγλίδες για να συγκινήσετε την «προοδευτική» μας ελίτ. Είστε τα λάθος θύματα για την «πολιτικά ορθή» εποχή μας.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com