24.6 C
Athens
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
spot_img

Ο δομικός αφελληνισμός της καθημαγμένης Ελλάδας

Είναι πρόδηλο ότι ο δομικός αφελληνισμός αποτελεί κυρίαρχη συνιστώσα της ψευδεπίγραφης  αριστερής, πλην όμως «εθνοφοβικής» κυβέρνησης, η οποία υποτελώς και ασμένως, προάγει τα ακριβή σχέδια της  παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Μετά το «Συνταγματικό πραξικόπημα» της  5ης Ιουλίου του 2015, όπου, κατόπιν του διεξαχθέντος  δημοψηφίσματος, μετέτρεψε ανενδοίαστα το  εκκωφαντικό «όχι» του Ελληνικού λαού, υφαρπάζοντας επονείδιστα την ψήφο του, σε ένα ηχηρό Ναι, υπέταξε «αβρόχοις ποσίν», την Ελλάδα ανέκκλητα, στην Γερμανική «μπότα» της αλλοτριωμένης Ευρώπης, της ολιγομέλειας των Οικονομικών Ελίτ, απεμπολώντας κάθε ψήγμα ελπίδας για ανάκαμψη.

Η ταφόπλακα επήλθε οριστικά μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και εντεύθεν όπου η κυβέρνηση απώλεσε το φενακισμένο ιδιάζον φιλολαϊκό της προφίλ και εγκαθίδρυσε το ολοκληρωτικό καθεστώς, Σταλινικής επίνευσης, πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις επιταγές των οικονομικών ελίτ.

Αφενός εφαρμόζει πανηγυρικά τα επαχθή μνημόνια με αντιλαϊκή μένος και αφετέρου προάγει τον αφελληνισμό στην παιδεία με την κατασυκοφάντηση της ελληνικής γλώσσας και τον βίαιο ακρωτηριασμό της πατρίδας μας από την ιστορία (με την κατάργηση των παρελάσεων) καθώς και από την πολιτισμική μας ταυτότητα ( με την κατάργηση του  μαθήματος των θρησκευτικών ή την αναθεώρηση δήθεν του μαθήματος ως προς περιεχόμενό του, ήτοι να μην έχει ομολογιακό χαρακτήρα αλλά αμιγώς θρησκειολογικό).

Ως εκ τούτου λοιπόν ο αφελληνισμός και ο θρησκευτικός αποχρωματισμός, δια της επιβολής ενός πολυπολιτισμικού σχολείου χωρίς ο ελληνισμός στο σύνολό του, ως διαχρονική εθνική ταυτότητα και συμβολή στο διάβα των αιώνων, να αποτελεί κυρίαρχη συνιστώσα, ήδη δρομολογείται  ιλιγγιωδώς.

Η λήθη καλλιεργείται δια της απόπειρας ολοσχερούς καταργήσεως της πολιτισμικής μας ταυτότητας και των αξιακών ναμάτων με τα οποία γαλουχηθήκαμε ως έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι.

Πέραν της λεηλασίας στο σώμα της παιδείας, η εθνοκτονία προωθείται και μέσω της ανεξέλεγκτης ροής μεταναστών, με το πρόσχημα του αντικειμενικού προσφυγικού προβλήματος.

Η αμέριστη υποστήριξη των αλλοδαπών και  ο πακτωλός χρημάτων για την αδιάκριτη στήριξη τους  σε συνδυασμό με την καλλιέργεια ενός εθνοφοβικού και ρατσιστικού, εις βάρος των Ελλήνων, συναισθήματος, συνιστά μία πραγματικότητα.

Η διακριτική μεταχείριση εις βάρος των Ελλήνων είναι απτή σε κάθε έκφανση του βίου μας καθότι οι Έλληνες διώκονται απηνώς δια των πλειστηριασμών από τις κατοικίες τους, υφίστανται τα επαχθή μέτρα των κατασχέσεων στις καταθέσεις τους και δεν υπάρχει ουδεμία κρατική παρέμβαση επιείκειας, λόγω της ανθρωπιστικής  κρίσης, εξαιτίας και συνεπεία της εφαρμογής των ειδεχθών μέτρων των μνημονίων, άρα μιλάμε για ανθρωπισμό αλά καρτ ή για μεθοδευμένη εξόντωση των Ελλήνων.

Εν κατακλείδι,  σε αυτήν την πλήρης κατοχή την οποία βιώνουμε, στον οικονομικό, ηθικό και πολιτισμικό πόλεμο, το μόνον όπλο μας, η γνώση, η σκέψη και η συνειδησιακή αφύπνιση. Η ελληνική ψυχή και η ορθόδοξη παράδοση μας αποτελούν την «μαγιά» για την θεμελιακή ανάσταση του έθνους και της πατρίδας μας. Τα πρωτοτόκια του Γένους μας θα αποτελέσουν τον οδοδείκτη του μέλλοντος για να αναβιώσουμε την αλήθεια, μέχρι τότε, Νυν Υπέρ Πάντων ο Αγών!

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
759ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ