Κρατικός Αφελληνισμός

Είναι σαφές ότι ο ελληνικός λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του και την ελπίδα του για το μέλλον της χώρας από πάσης απόψεως και όχι μόνον οικονομικά, εντούτοις όμως στερείται της συνθετικής κριτικής ικανότητας να αντιληφθεί ή να ερμηνεύσει ποια δρόμο θα ακολουθήσει.

Ο εθνομηδενισμός συνιστά μία χρόνια ρητορική στρατηγική της αριστεράς η οποία έχει καλλιεργηθεί παλαιόθεν, σχεδόν μεταπολιτευτικώς ακριβώς για να απαξιώσει τον γνήσιο πατριωτισμό και να στιγματίσει την ζώσα παράδοση.
Η φαιά προπαγάνδα του Πασόκ, περί «εκσυγχρονισμού» ή «προοδευτισμού» η αναβίωση μετεμφυλιακών συνθημάτων και ο υπερθεματισμός περί του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς αποτελούσαν την βασική συνιστώσα επιβίωσης του Πασόκ επί πολλά έτη. Η ίδια συνταγή εις την πιο ακραία της μορφή ακολουθεί σήμερα απαρεγκλίτως και η παρούσα κυβέρνηση με την άμεση συνέργεια της «Δεξιάς» συνιστώσας του Πάνου Καμμένου.

Όταν ένας λαός έχει σήμερα γαλουχηθεί με ανθελληνικά συναισθήματα, έχει συγχύσει τον πατριωτισμό και την αγάπη προς την παράδοση και την Ορθοδοξία με τον φασισμό ή την ελευθερία του λόγου με τον ρατσισμό, έχει περιέλθει σε αδιέξοδο και καθίσταται εκ των περιστάσεων παθητικός δέκτης των εξελίξεων, διότι δεν γνωρίζει ενδόμυχα τι είναι το ορθό και τι όχι, τι του διασφαλίζει πηγή οράματος και την εξακολούθηση της επιβίωσης του εις τους αιώνες και τι τον ωθεί εις την καταβύθιση και την μεμψιμοιρία.

Ίσως είμαστε από τους λίγους λαούς οι οποίοι, μολονότι προερχόμαστε από τους Αρχαίους Έλληνες, αν επισκεφθούμε ένα μουσείο, αγνοούμε την γλώσσα των προγόνων μας, ακόμη και σήμερα, που η γλώσσα έχει κατακρεουργηθεί, δια Νόμων,και η Αριστερά μετά παρρησίας κατασυκοφαντεί όποιον ομιλεί την καθαρεύουσα ως «συντηρητικό και οπισθοδρομικό», βιώνουμε την ίδια κατάσταση, την ίδια στιγμή την οποία εις την Κίνα θαυμάζουνε τον Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και το Θέατρο, ως προς την Ευρώπη δεν θα κάνω μνεία, είναι γνωστή η αγάπη για τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Εμείς ως «Έλληνες» κατ’ όνομα έχουμε απεμπολήσει τα νάματα με τα οποία γαλουχήθηκαν οι πρόγονοι μας και έχουμε αποποιηθεί την παρακαταθήκη την οποία μας κληροδότησαν χάριν ενός ανυπόστατο και σχιζοειδούς προοδευτισμού.
Το αυτό και με την Ιστορία μας, η απότιση φόρου τιμής, στους θυσιασθέντες, για την Ελευθερία, δια της τελευταίας ρανίδος του αίματος τους, ήρωες μας, σε κάθε βήμα του Ελληνικού έθνους, ακυρώνεται ως ολοκληρωτικό.
Εν τέλει είμεθα άξιοι της μοίρας μας.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com