24.6 C
Athens
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
spot_img

Η πανάκεια της εγχώριας Αριστεράς ωσεί παυσίλυπο της ηττηθείσας μάζας

Ενώ βαίνουμε ολοταχώς προς την συμβατική ημερολογιακή καμπή η οποία θα σημάνει εμφατικώς την έλευση του Νέου Έτους, ήτοι του 2017, εμείς αγκιστρωμένοι στις μύχιες σκέψεις μας, αποδυόμαστε σε έναν γόνιμο πλην αμείλικτο απολογισμό δια το πού βαίνουμε τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, ως έθνος Κράτος προκειμένου να ανασυνταχθούμε συλλήβδην και να αναπροσδιοριστούμε εκ βάθρων.

Ο καλπάζον ολετήρας της Παγκοσμιοποιήσεως έχει εισδύσει παντοιοτρόπως εις το συλλογικό τρόπο του νοείν επιχειρώντας να δημιουργήσει ακριβώς μία Νέα Τάξη Πραγμάτων, έναν καινοφανή ανθρωπότυπο, ερειδόμενη σε μία κόλουρη και συμψηφιστική επιχειρηματολογία, άκριτα, άκρατα και μαζικά το, δήθεν, περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων σκέπτεσθαι.

Ειδικότερα, η κατάλυσις του έθνους-Κράτους, η  παραχάραξη της Ιστορίας, η Χυδαία αποποίηση ή συνειδησιακή βεβήλωση των θυσιασθέντων για την Ελευθερία της Πατρίδος μου, στο διάβα των αιώνων, η σύληση της απότισης φόρου τιμής και η μνήμη προς αυτούς, η κατακρεούργηση της ελληνικής γλώσσας, η κατασυκοφάντηση της Πατρίδος, η ακύρωση της οντολογικής ύπαρξης του έθνους και εν γένει η μετάλλαξη του βιολογικού φύλου και εν γένει της οικογενείας ως πυρήνας της κοινωνίας.

Η Ελλαδική Αριστερά της Νέας Τάξης πραγμάτων, ακραιφνώς νεοφιλελεύθερης επίνευσης και άκρως εθνομηδενιστική επιβάλλει ασμένως δια των μηχανισμών απ’ άκρη εις άκρη εις την Επικράτεια τα βορβορώδη σχέδια καθολικής ισοπέδωσης θεμελιωδών Αρχών και Αξιών, δια της συστηματικής προπαγάνδας των εξωνημένων Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως, έντυπων και ηλεκτρονικών και εν γένει δια της άρδην και ράγδην, αλλαγής των βιβλίων της ιστορίας.

Η ίδια η προοδευτική πολιτεία με την συνέργεια ασφαλώς της σιωπηρής συναίνεσης των λοιπών κοινοβουλευτικών κομμάτων προάγουν ασμένως και απροσκόπτως τα μιαρά σχέδιά τους ,προκειμένου να αλώσουν συνειδήσεις και να δημιουργήσουν εξυπαρχής ολόκληρες γενιές αθυρμάτων και συνειδησιακώς αλλοτριωμένων ανδραπόδων πολιτών.

Η Θεσμική αντίσταση, δια του νομικού οπλοστασίου έχει ήδη καταληφθεί από τους φυσικούς αυτουργούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατά συρροή, διότι αν αποτολμήσεις να ψελλίσεις και να εκφέρεις ελευθέρως την εμπεριστατωμένη γνώμη μου, αποκλείεσαι από τον ολοκληρωτισμό της πολιτικής ορθότητας ως αντιστασιακός, στιγματίζεσαι ως αντιφρονών στο «Σιδηρούν Παραπέτασμα» και διώκεσαι απηνώς με ιδιαζόντως επαχθείς ποινές, με τον καθεστωτικό υφιστάμενο νόμο περί ρατσισμού.

Ο πόλεμος καθίσταται δυστυχώς ατομική υπόθεση του καθ εκάστου καθώς εισέτι εντός των τειχών υπάρχουν ακόμη, θύλακες αντίστασης, έστω κατά το ήττον, παρά ταύτα υπάρχουν δια τους υποψιασμένους, τους τελούντες εν εγρηγόρσει καθώς και για του ανησυχούντες

Ο αγών δια την ελευθερία καθίσταται ένα ισχυρό ελατήριο αντίστασης και πολέμου εναντίον του νεοφασισμού με το στιλπνό ένδυμα του προοδευτισμού, του εκσυγχρονισμού της εύπεπτης και ευπώλητης δια την υδαρή μάζα «Αριστεράς», μίας Αριστεράς ταυτόσημης με την κρατική ρεμούλα, την διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος, τα ρουσφέτια καθώς και την μεταφύτευση του αφελληνισμού, μία Αριστερά κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της φοβικής Δεξιάς, εν αγαστή συμπνοία με τις κοινοβουλευτικές βακτηρίες του συστήματος και τους κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστές.

Προς το παρόν Καλή Χρονιά, μία στερεότυπη ευχή η οποία τη σήμερον ημέρα απηχεί ως νηπενθές ελιξήριο στην διαρκή πτώση της πατρίδος μας !!!

                                                                                    Χάρης Κατσιβαρδάς

                                                                                               Δικηγόρος

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
759ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ