Ελληνικός Στρατός, οι Ακρίτες της Ευρώπης

Ο τραγικός εν ώρα υπηρεσίας θάνατος του πιλότου πολεμικού αεροσκάφους Γεώργιου Μπαλταδώρου, απλά αποδεικνύει αυτό που όλα τα Ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπερτονίζουν τις τελευταίες ημέρες: η κατάσταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, μυρίζει μπαρούτι. Πέρα από τις καταστροφικές συνέπειες που θα επιφέρει στην ευρύτερη περιοχή μια πιθανή σύρραξη με τους ανατολίτες και ακραία επιθετικούς γείτονές μας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εκτιναχθεί ο προϋπολογισμός για τις στρατιωτικές δαπάνες και για τις δύο χώρες. Η Ελλάδα με 2,7% του ΑΕΠ της να δίνεται στην Άμυνα, είναι η δεύτερη χώρα στο ΝΑΤΟ με τις υψηλότερες στρατιωτικές δαπάνες και η πρώτη χώρα στην ΕΕ! Με μέσο όρο στην ΕΕ στο 1,4%, σημαίνει ότι δαπανάμε αναλογικά κάθε έτος, διπλάσια χρήματα από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αν συνυπολογίσουμε στην παραπάνω διαπίστωση ότι η Ελλάδα παλεύει με τρομαχτικό κόπο και απώλειες (ιδίως σε έμψυχο υλικό, συμπατριώτες που αναγκάζονται και μεταναστεύουν στο Εξωτερικό) να γλυτώσει από την Οικονομική χρεοκοπία τα τελευταία 9 έτη, καταλαβαίνουμε πως θα ήταν πολύ πιο ρόδινα τα πράγματα αν είχαμε υποεννιαπλάσιες στρατιωτικές δαπάνες επί του ποσοστού του ΑΕΠ, όπως για παράδειγμα έχει το Λουξεμβούργο με 0,4% !

Η ΕΕ στην προσπάθειά της να εντατικοποιήσει το Φεντεραλιστικό της πλάνο, και την εκμηδένιση των Εθνικών ταυτοτήτων κάθε ευρωπαϊκής χώρας, έχει προβάλει ως σχέδιο την δημιουργία Ευρωστρατού. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, πιστεύουν στα σοβαρά, ότι μια πολυπολιτισμική στρατιωτική δύναμη θα αντιμετωπίσει με σθένος κάθε πιθανό εισβολέα ή καταπατητή. Ο Δανός στρατιώτης στα μάτια του κ.Γιούνκερ, θα πολεμήσει θαρραλέα εναντίον ενός ανατολίτη εισβολέα στα σύνορα της Ελλάδος ή της Κύπρου. Και εδώ φυσικά, εμείς οι πατριώτες, γελάμε.

Η μοναδική λύση είναι να ασκηθεί ισχυρή πολιτική πίεση προς την ΕΕ ώστε να αλλάξει καταστατικούς κανόνες που προβάλει ως τροχοπέδη, και να επιχορηγήσει μεγαλόψυχα τον Ελληνικό Στρατό. Οι Έλληνες είμαστε οι Ακρίτες αυτής της Ηπείρου εδώ και χιλιάδες χρόνια, από τότε που οι πρόγονοί μας ορμάγανε στον Μαραθώνα και απωθούσαν τους μυριάδες ανατολίτες Πέρσες που επιβουλευόντουσαν την Ελευθερία μας. Ήρθε ο καιρός για την Ήπειρο που ανήκουμε και υπερασπιζόμαστε με σθένος, να βοηθήσει οικονομικά και έμπρακτα τις Ένοπλες Ελληνικές Δυνάμεις μας, αλλά και το Λιμενικό Σώμα το οποίο απωθεί καθημερινά χιλιάδες λαθροεισβολείς.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com