ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

 

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ) είναι μία Ομάδα Πίεσης που έχει ως επιδίωξη την προώθηση των ιδεών του Ελληνικού Συντηρητισμού. Ο Συντηρητισμός στην Ελλάδα είναι μία έννοια που έχει αρνητικό πρόσημο και χροιά αφού από το 1974 και μετά το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα απετέλεσε το παρακολούθημα της αριστεράς. Το αποτέλεσμα αυτής της λογικής ήταν οι Συντηρητικές αξίες να τεθούν στο περιθώριο και η τύποις Κεντροδεξιά να αυτολογοκρίνεται μέσα από τα γυαλιά των αριστερών ιδεοληψιών. Είμαστε παρόντες για να το αλλάξουμε αυτό και να αποδείξουμε ότι ο Συντηρητισμός δεν είναι Συντηρητικός.

Στόχος του ΔΙ.Ε.ΣΥ μέσω της αρθρογραφίας, των εκδηλώσεων, της δημόσιας παρέμβασης στην πολιτική ζωή της χώρας και της έκδοσης βιβλίων είναι:

  • Η ανάδειξη της Εθνικής Ταυτότητας ως σύγχρονη μορφή Ελευθερίας και Συλλογικότητας.
  • Η ανάδειξη της Ελευθερίας, προσωπικής και οικονομικής απέναντι σε κάθε μορφή Κρατισμού.
  • Η προώθηση μίας διεκδικητικής και δημιουργικής Εξωτερικής Πολιτικής.
  • Η απενοχοποίηση της Επιχειρηματικότητας και της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας.
  • Η αποκέντρωση των εξουσιών προς τα Έθνη – Κράτη και προς τα άτομα.
  • Η προώθηση της Δικτυακής και Συνομοσπονδιακής Ευρώπης και όχι του Ευρωκράτους.
  • Η Δικτύωση όλων των υγιών, δημοκρατικών, Συντηρητικών Δυνάμεων.

Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης

Ιδρυτής και Συντονιστής ΔΙ.Ε.ΣΥ

Ραφαήλ Καλυβιώτης
Founder - Director
Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμων, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημ. Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε εξειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία & Ανάλυση, ενώ έχει διατελέσει επικοινωνιακός σύμβουλος και Campaign Manager. Αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
Περισσότερα
FacebookTwitter
Παναγιώτης Δούμας
Corporate & International Affairs
Ο Παναγιώτης Δούμας είναι επιχειρηματίας τ. Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Έθνος & Ελευθερία». Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Νομικά & Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Αρθρογραφεί στη «Δημοκρατία» και στη γερμανική «Junge Freiheit».
Περισσότερα
FacebookTwitterLinkedIn
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Chief Strategist
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική και είναι Δημοσιογράφος, Πολιτικός Αναλυτής και ιδρυτής και Εκδότης του Πολιτικού Περιοδικού «PATRIA». Εργάζεται ως συντάκτης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», αρθρογραφεί στη «Δημοκρατία» και εμφανίζεται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΑΡΤ.
Περισσότερα
Χάρης Κατσιβαρδάς
Legal Issues Manager
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός». Αρθρογραφεί στη «Δημοκρατία».
Περισσότερα
Σταύρος Χριστοδούλου
Chief Editor
Γεννήθηκε το 1995. Σπουδάζει Νομική στο ΔΠΘ. Είναι ιδρυτής ανεξάρτητης παράταξης στην σχολή του (Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής- ΑΝΟΚ), Αρχισυντάκτης & Social Media Manager του ΔΙ.Ε.ΣΥ.. Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορες ιστοσελίδες κατά το παρελθόν για ζητήματα κοινωνικοπολιτικού ενδιαφέροντος.
Περισσότερα
Θάνος Γκουρνέλος
Monitoring Manager
Ο Θάνος Γκουρνέλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πληροφορική. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας και είναι συνεκδότης του περιοδικού PATRIA το οποίο εκδίδεται από το 2008. Αρθρογραφεί για το ΔΙΕΣΥ και το PATRIA, ενώ άρθρα του έχουν αναδημοσιευθεί σε πληθώρα ιστολογίων.
Περισσότερα
Ναπολέων Λιναρδάτος
International Affairs Manager
Ο Ναπολέων Λιναρδάτος είναι τραπεζικός και κατάγεται από τα Φραγκάτα της Κεφαλλονιάς. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο University of Oregon και ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.. Είναι ιδρυτής του ιστολογίου «Μπλε Μήλο», αρθρογραφεί στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, ενώ κείμενά του φιλοξενούνται σε σωρεία ιστολογίων.
Περισσότερα
Απόστολος Κρητικόπουλος
PUBLIC RELATIONS MANAGER
Ο Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος της πολιτικής κίνησης «Έθνος & Ελευθερία». Κάτοχος 4 πανεπιστημιακών τίτλων με διδακτορικό στην Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή εμπειρία στον Χρηματιστηριακό-Τραπεζικό χώρο ως Δ/ντής Πληροφοριακών Συστημάτων.
Περισσότερα
Γιάννης Χριστόπουλος
CULTURAL AFFAIRS MANAGER
Ο Γιάννης Χριστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι διακεκριμένος λυρικός τραγουδιστής (τενόρος). Σπούδασε Βυζαντινή Μουσική και ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του στο Κλασικό τραγούδι. Το 1998 κέρδισε την υποτροφία «Αλεξάνδρα Τριάντη» και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιταλία.
Περισσότερα
Βασίλης Παπαγιαννίδης
Partner
Ο Βασίλης Δ. Παπαγιαννίδης γεννήθηκε το 1992. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος. Αρθρογραφεί τακτικά στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών για ιδεολογικά ζητήματα και παρακολουθεί μαθήματα ρητορικής στην «Ελληνική Αγωγή».
Περισσότερα
Κοσμάς Τριλίβας
Assistant Chief Editor
Ο Κοσμάς Τριλίβας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1996 και από το 2014 φοιτά στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης. Είναι τακτικός αρθρογράφος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών με αντικείμενο ιδεολογικά θέματα. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί στη «Δημοκρατία», καθώς και σε άλλα μέσα.
Περισσότερα

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com