ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ) είναι μία Ομάδα Πίεσης που έχει ως επιδίωξη την προώθηση των ιδεών του Ελληνικού Συντηρητισμού. Ο Συντηρητισμός στην Ελλάδα είναι μία έννοια που έχει αρνητικό πρόσημο και χροιά αφού από το 1974 και μετά το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα απετέλεσε το παρακολούθημα της αριστεράς. Το αποτέλεσμα αυτής της λογικής ήταν οι Συντηρητικές αξίες να τεθούν στο περιθώριο και η τύποις Κεντροδεξιά να αυτολογοκρίνεται μέσα από τα γυαλιά των αριστερών ιδεοληψιών. Είμαστε παρόντες για να το αλλάξουμε αυτό και να αποδείξουμε ότι ο Συντηρητισμός δεν είναι Συντηρητικός.

Στόχος του ΔΙ.Ε.ΣΥ μέσω της αρθρογραφίας, των εκδηλώσεων, της δημόσιας παρέμβασης στην πολιτική ζωή της χώρας και της έκδοσης βιβλίων είναι:

  • Η ανάδειξη της Εθνικής Ταυτότητας ως σύγχρονη μορφή Ελευθερίας και Συλλογικότητας.
  • Η ανάδειξη της Ελευθερίας, προσωπικής και οικονομικής απέναντι σε κάθε μορφή Κρατισμού.
  • Η προώθηση μίας διεκδικητικής και δημιουργικής Εξωτερικής Πολιτικής.
  • Η απενοχοποίηση της Επιχειρηματικότητας και της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας.
  • Η αποκέντρωση των εξουσιών προς τα Έθνη – Κράτη και προς τα άτομα.
  • Η προώθηση της Δικτυακής και Συνομοσπονδιακής Ευρώπης και όχι του Ευρωκράτους.
  • Η Δικτύωση όλων των υγιών, δημοκρατικών, Συντηρητικών Δυνάμεων.

Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης

Ιδρυτής και Συντονιστής ΔΙ.Ε.ΣΥ

Ραφαήλ Καλυβιώτης
Founder - Director
Ο Ραφαήλ Καλυβιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμων, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών & Δημ. Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε εξειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία & Ανάλυση, ενώ έχει διατελέσει επικοινωνιακός σύμβουλος και Campaign Manager. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ».
Περισσότερα
FacebookTwitterLinkedIn
Παναγιώτης Δούμας
Corporate & International Affairs
Ο Παναγιώτης Δούμας είναι επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» του Φαήλου Κρανιδιώτη. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Νομικά & Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Είναι συνιδρυτής μίας εκ των αρχαιοτέρων διαδικτυακών εφημερίδων, των Ελληνικών Γραμμών.
Περισσότερα
FacebookTwitterLinkedIn
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Chief Strategist
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πληροφορική και είναι Δημοσιογράφος, Πολιτικός Αναλυτής και ιδρυτής και Εκδότης του Πολιτικού Περιοδικού «PATRIA». Εργάζεται ως συντάκτης στην καθημερινή εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», ενώ υπήρξε και αρχισυντάκτης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ».
Περισσότερα
Χάρης Κατσιβαρδάς
Legal Issues Manager
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός».
Περισσότερα
Σταύρος Χριστοδούλου
Chief Editor
Γεννήθηκε το 1995. Σπουδάζει Νομική στο ΔΠΘ. Είναι ιδρυτής ανεξάρτητης παράταξης στην σχολή του (Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής- ΑΝΟΚ), Αρχισυντάκτης & Social Media Manager του ΔΙ.Ε.ΣΥ.. Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορες ιστοσελίδες κατά το παρελθόν για ζητήματα κοινωνικοπολιτικού ενδιαφέροντος.
Περισσότερα
Θάνος Γκουρνέλος
Monitoring Manager
Ο Θάνος Γκουρνέλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πληροφορική. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας και είναι συνεκδότης του περιοδικού PATRIA το οποίο εκδίδεται από το 2008. Αρθρογραφεί για το ΔΙΕΣΥ και το PATRIA, ενώ άρθρα του έχουν αναδημοσιευθεί σε πληθώρα ιστολογίων.
Περισσότερα
Ναπολέων Λιναρδάτος
International Affairs Manager
Ο Ναπολέων Λιναρδάτος είναι τραπεζικός και κατάγεται από τα Φραγκάτα της Κεφαλλονιάς. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο University of Oregon και ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.. Είναι ιδρυτής του ιστολογίου «Μπλε Μήλο», αρθρογραφεί στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, ενώ κείμενά του φιλοξενούνται σε σωρεία ιστολογίων.
Περισσότερα
Απόστολος Κρητικόπουλος
PUBLIC RELATIONS MANAGER
Ο Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος είναι Γραμματέας της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» και κάτοχος 4 πανεπιστημιακών τίτλων σπουδών με διδακτορικό στην Πληροφορική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον Χρηματιστηριακό-Τραπεζικό χώρο ως Δ/ντής Πληροφοριακών Συστημάτων.
Περισσότερα
Γιάννης Χριστόπουλος
CULTURAL AFFAIRS MANAGER
Ο Γιάννης Χριστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Βυζαντινή Μουσική και ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του στο Κλασικό τραγούδι. Το 1998 κέρδισε την υποτροφία «Αλεξάνδρα Τριάντη» και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιταλία.
Περισσότερα
Βασίλης Παπαγιαννίδης
Partner
Ο Βασίλης Δ. Παπαγιαννίδης γεννήθηκε το 1992. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος. Αρθρογραφεί τακτικά στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών για ιδεολογικά ζητήματα και παρακολουθεί μαθήματα ρητορικής στην «Ελληνική Αγωγή».
Περισσότερα
Κοσμάς Τριλίβας
Assistant Chief Editor
Ο Κοσμάς Τριλίβας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1996 και από το 2014 φοιτά στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης. Είναι τακτικός αρθρογράφος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών με αντικείμενο ιδεολογικά θέματα.
Περισσότερα
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com