Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Η αμελλητί εκχώρηση του ονόματος της «Μακεδονίας» εκ μέρους της παρούσης κυβερνήσεως, συνιστά ανυπερθέτως απαράγραπτο έγκλημα εσχάτης και ατιμωτικής προδοσίας στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, όπου μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, με δεδηλωμένο ανθελληνικό μένος, λαμβάνει ευθέως μία απόφαση ενάντια σε αιώνες ιστορίας του Ελληνικού λαού και του έθνους, υπηρετώντας ευθέως τα εξω-εθνικά συμφέροντα των εντολέων της, με αντάλλαγμα την επί μακρόν παραμονή της στον θώκο της εξουσίας.

Το ιδιαζόντως τούτο ειδεχθές έγκλημα του εθνομηδενιστή και απάτριδα πρωθυπουργού, θα απηχεί, εις τους αιώνας των αιώνων, στις λαβωμένες ψυχές των ηρώων Μακεδονομάχων, οι οποίοι θυσιάσθηκαν με αυταπάρνηση για την ιδική μας ελευθερία, να διεκδικούμε το δικαίωμα να ζούμε ελεύθεροι και υπερήφανοι.

Όμως η υπερφίαλη αλαζονεία του τλήμονος θνητού (πρωθουπουργού) Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατέστη ως αναλώσιμο μίσθαρνο όργανο, στην κρίσιμη αυτή καμπή της Ελλαδικής Ιστορίας, να δώσει το «φιλί της προδοσίας» κατά συναυτουργία μετά των συνδαιτυμόνων του πατριδοκάπηλων, αλλά και του προστηθέντος παρακράτους του, στα αιματοβαμμένα και αγιασμένα χώματα της Μακεδονίας μας, ως νέος «Ιούδας» και σύγχρονος «Εφιάλτης», να προδώσει την Αθάνατη ελληνική γη, θα υποστεί τις συνέπειες του μέλλοντος.

Ο ίδιος έδειξε αφενός την φασιστική του προέλευση από τους ερυθρούς φασίστες του Στάλιν, ποδοπατώντας καταφρονητικά, κυνικά και χυδαία την λαϊκή βούληση, έναντι τριάντα αργυρίων (μία θέση από τους εντολείς του στο μέλλον ενδεχομένως) αλλά και το ανάστημα ενός πολιτικού νάνου, ο οποίος βεβηλώνει με την παρουσία του τα όσια και ιερά του Ελληνικού Πολιτισμού.

Είναι πρόδηλο, ότι ο εν λόγω κύριος ενταφίασε την Ελλάδα, καταρρακώνοντας το Ελληνικό φρόνημα, εκριζώνοντας του ένα ψήγμα της ψυχής μας, με περισσή ευκολία, επαληθεύοντας ασμένως την ανθελληνική καταγωγή του. Το πραξικόπημα κατά του Ελληνισμού διεπράχθη αβρόχοις ποσί, όπως και η κατάλυση του Συντάγματος, ο νέο-αποικισμός της Ελλάδας και εν γένει όλα τα εθνοκτόνα σχέδια της επιβεβλημένης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η παρούσα λοιπόν κυβέρνηση καθίσταται πλέον ως «non grata», διότι ομνύει πίστη σε ανθελληνικούς στόχους και δεν ορρωδεί έναντι ουδενός, παρά μόνον στην δίψα για την εξουσία και το χρήμα.

Ας μας απαντήσει ο κ. Αλέξης Τσίπρας αν ο Παύλος Μελάς είναι σφαγέας, ή οι Μακεδονομάχοι αντάρτες ή οι έλληνες εγκληματίες όπως διδάσκονται οι φιλειρηνικοί γείτονες των Σκοπίων.

Η κερκόπορτα προς την άλωση χαράχθηκε από το «ηθικό πλεονέκτημα» της ετεροκίνητης και ξενόδουλης Αριστεράς η οποία νομοτελειακά θα ποινικοποιήσει και τον Ελληνισμό.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com