ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΝΙΚΗΣΕ!

Νίκησε τη μιζέρια και τα ψέματα, ξεφτίλισε μια ολόκληρη κομματοκρατία και έστειλε στο σπίτι του κάθε ασυνείδητο εντολοδόχο. Χθες στην Ιατρική Σχολή είδαμε σκυμμένα κεφάλια και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Είδαμε αξιολύπητους να αποχωρούν και να μας δικαιώνουν. Οι κομματικοί μηχανισμοί αποδείχθηκαν πολύ μικροί μπροστά στο μεγαλείο των Δρασιτών. Τα λεφτά τους φάνηκαν ασήμαντα μπροστά στην Δρασίτικη περηφάνια. Οι λασπολογίες τους μαύρισαν αυτούς και τα αφεντικά τους.

Η ιδέα του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ δεν φθείρεται, δεν αποθνήσκει. Παραμένει αναλλοίωτη στην εποχή των ξεπουλημένων και δείχνει τον σωστό τον δρόμο. Το μοναδικό κίνημα με συνεχή αύξηση των ποσοστών του. Η μοναδική αυτόνομη φωνή στην Αθήνα που εκφράζει κάθε ανυποχώρητο Ελληνα και περήφανο φοιτητή.

Ευχαριστούμε τους 348 ασυμβίβαστους φοιτητές που χάρισαν απλόχερα ψυχολογικά στα κομματικά επιτελεία και τους υποσχόμαστε πως θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή για το καλό της πατρίδας μας και των φοιτητών.

Σήμερα γιορτάζουν οι ηθικά ωραίοι, οι ρομαντικοί κι οι ανυπότακτοι. Σήμερα γιορτάζουν οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Αυτή ήταν η ανακοίνωση με την οποία το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, η παράταξη των Κυπρίων φοιτητών στην Αθήνα, η οποία υποστηρίζει την Ένωση με την χώρα μας, ανήγγειλε την νίκη της στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή. Εμείς από το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών, τους δίνουμε συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τον τόσο ωραίο αγώνα τους! Εδώ να σημειώσουμε ότι το σύνθημα με το οποίο “κατέβηκαν” στις εκλογές ήταν το “Για μια ΕΦΕΚ (Ένιαία Φοιτητική Ένωση Κυπρίων) ακομμάτιστη, για μια Κύπρο Ελληνική”.
Άντε και στα δικά μας! Για μια παιδεία ακομμάτιστη και για μια Ελλάδα και Κύπρο Ελληνική!

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com