Το ΔΙΕΣΥ Στηρίζει Ανδρέα Σταλίδη

Στο πλαίσιο μίας ανεξάρτητης φωνής όπως αυτής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, είναι δεδομένο ότι θα προτείνουμε υποψηφιότητες ανεξαρτήτως κόμματος αλλά υποψηφιότητες που ενσαρκώνουν τις δύο απαράβατες αρχές μας : Έθνος και Ελευθερία.

Ο Ανδρέας Σταλίδης είναι ο ασυμβίβαστος υποψήφιος εκείνος που αποφάσισε να συμπορευτεί με την Ελεύθερη Πατρίδα στις Ευρωεκλογές. Είναι ιδρυτής και συντονιστής της διαδικτυακής ιστοσελίδας Αντίβαρο (www.antibaro.gr) η δράση της οποίας είναι πολύ γνωστή στους παροικούντες τον πατριωτικό χώρο.

Ορόσημο του Αντίβαρου είναι η εκστρατεία που έκανε επιτυγχάνοντας διά αυτού του τρόπου να αποσύρει το διαβόητο βιβλίο της έκτης δημοτικού επί υπουργείας Μαριέττας Γιαννάκου. Από το 2015 γράφει άρθρα γνώμης και στην Εστία, την αρχαιότερη ελληνική εφημερίδα. Τον Ιανουάριο του 2019 εξέδωσε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο «Μακεδονία. Αντίβαρο στην ηττοπάθεια».

Είναι δε και ιδιαίτερα μορφωμένος αφού έχει αποκτήσει τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών: MSc στην Πληροφορική στο πανεπιστήμιο του Reading (1997), MA στις Διεθνείς Σχέσεις στο Reading (1998), και τέλος MPhil στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Imperial College του Λονδίνου (2000) με υποτροφία. Εργάζεται από το 2001 μέχρι σήμερα στον χώρο της ενέργειας στη Μεγάλη Βρετανία.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com