23.9 C
Athens
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
spot_img

Σύγχρονη τρομοκρατία

Η κυβέρνησις δέον όπως σπεύσει αμελλητί να προβεί εις τις απολύτως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις αναφορικώς με τα καίρια και ακανθώδη υπουργεία (Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας, Ανάπτυξης, Οικονομικών), διότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη και από τους πολίτες.

Η μείωση των φόρων, η εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας, η πάταξη της αυθαιρεσίας των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς, η βελτίωση των συνθηκών υγείας, η αποκατάσταση των σχέσεων Εκκλησίας και Πολιτείας εν συνδυασμώ προς τη διδασκαλία των Θρησκευτικών με ομολογιακό χαρακτήρα αποτελούν ενδεικτικώς ορισμένες εκ των αδηρίτως αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

Ομως φρονώ ότι πλέον η χώρα πρέπει να εκσυγχρονιστεί στοιχειωδώς, ίνα τεθεί ανυπερθέτως υπό τον πλήρη έλεγχο του συντεταγμένου κράτους.

Δεν νοείται σε μια δημοκρατική κοινωνία να καταλαμβάνονται διά της βίας ορισμένες συνοικίες της Ελλάδας χάριν εκδηλώσεως μιας δήθεν ιδεολογίας, η οποία επιβάλλεται με αθέμιτα, βίαια και αντιδημοκρατικά μέσα, και το οργανωμένο κράτος να παρακολουθεί απαθές την τέλεση κατά συρροήν αξιόποινων πράξεων.

Η αυθαίρετη κατάληψη δημόσιων ή και ιδιωτικών κτιρίων, η παράνομη παρασκευή και αποθήκευση εκρηκτικών υλών και όπλων, καθώς και η συνέργεια σε σωρεία έκνομων πράξεων εις την περιοχή των Εξαρχείων, πέρα από τα περιοδεύοντα τάγματα εφόδου τα οποία έχουν καταστήσει «άβατον» την απρόσκοπτη πρόσβαση εις την περιοχή, ελέγχοντας την είσοδο αντιφρονούντων ή μη ομοϊδεατών τους εις αυτήν, πρέπει να εκλείψουν, διότι έχουν εγκαθιδρύσει ένα αποσχισθέν από την Αθήνα «κράτος εν κράτει».

Οι εγκληματικές αυτές ομάδες ασφαλώς πρέπει να απασχολούν ιδιαζόντως τις Αρχές, διαφωτίζοντας και ημάς τους απλούς πολίτες ποιοι είναι εν τέλει διαχρονικώς οι ηθικοί αυτουργοί υποθάλψεως και διατηρήσεως των γκρουπούσκουλων αυτών επί μακρόν, καθώς και διά ποιον λόγο παραμένουν εις το απυρόβλητο, υπό το πρόσχημα του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

Είναι πρόδηλο ότι οιαδήποτε αυτοαποκαλούμενη ιδεολογικώς απροσδιόριστη ομάδα ως αυτόκλητη «ιεραπόστολος» της πολιτικής ορθότητάς της δέον όπως συλλαμβάνεται αυθωρεί και παραχρήμα και όπως διώκεται απηνώς, διότι η έκνομη δράση της τείνει νομοτελειακά προς την τρομοκρατία.

Η δημοκρατία ευρίσκεται εις τον αντίποδα των ερπυστριών του ερυθρού ολοκληρωτισμού, έκφανση του οποίου είναι τα έμμισθα τελούντα άνωθεν εις διατεταγμένη υπηρεσία τάγματα εφόδου της Αριστεράς, τα οποία δρουν ανεξέλεγκτα και φασιστικά.

Για τον λόγο αυτόν πρέπει να τροποποιηθεί το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τις εγκληματικές οργανώσεις, αλλά και για τη δράση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, άρα θα θέσει τον δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων η νυν κυβέρνηση ή θα κιοτεύσει, επειδή ενδεχομένως σοβεί, ως προς την καθοδήγηση των γκρουπούσκουλων αυτών, ισχυρός υπερεθνικός παράγων χρηματοδότης, με αποτέλεσμα να στρουθοκαμηλίσει;

Οψόμεθα.

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
759ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ