21.9 C
Athens
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023
spot_img

Πλατεία Αθηναμπάντ

Ο κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της Αστυνομίας, αναφέρθηκε σε συμπολίτες μας από το Πακιστάν. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι συμπολίτες μας; Πότε ερωτηθήκαμε εάν θέλουμε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες από το Πακιστάν;

Τώρα ίσως πρέπει να μπείτε και εσείς περισσότερο στο νόημα για ποιον λόγο ο Πρωθυπουργός κάθε φορά που προβαίνει σε κάποιο διάγγελμα χρησιμοποιεί τον όρο «συμπολίτες». Βλέπετε αυτός ο όρος είναι πιο συμπεριληπτικός. Ενώ ο μέσος Έλλην νομίζει ότι απευθύνεται σε εκείνον στην πραγματικότητα, εν μέσω πανδημίας, σφυρηλατείται μία νέα Ελλάδα. Μία Ελλάδα που οι ελίτ της αποφάσισαν χωρίς τους «πλεμπαίους» ιθαγενείς της να γίνει «αντινατιβιστική». Μία Ελλάδα που οι ελίτ της αποφάσισαν χωρίς τους «ρατσιστές» ιθαγενείς της να καταστεί πολυπολιτισμική. Μία Ελλάδα που οι ελίτ της αποφάσισαν χωρις τους οπισθοδρομικούς ιθαγενείς της να καταστεί εκ νέου Γιουνανιστάν.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στη νέα Ελλάδα μέσα από την Πλατεία Αθηναμπάντ. Σε αυτό το καινούργιο liberal state και πρώην nation state, οι νεαρές ιθαγενείς κορασίδες παρτάρουν με απροσδιορίστου ηλικίας Πακιστανούς που είναι φτυστοί με τον Φρέντι Μέρκιουρι όχι σε ρυθμούς Queen αλλά σε ρυθμούς Μπάνγκρα. Νεαρές κορασίδες που μέσα από την ενδογενή αντίφαση του από την μία να είναι φεμινίστριες κατά κάθε λευκού ετεροφυλόφιλου άνδρα, από την άλλη να καταλήγουν στις θερμές αγκάλες αλλοεθνών. Και ενώ εκείνες περιχαρείς, παιχνιδιάρικα, αναπαριστούν το σήμα της νίκης μπρος στην ολοκαίνουργια κάμερα του iphone ενός μουστακαλή αλλοεθνούς άνδρα, μέσα στην άγνοιά τους δεν αντιλαμβάνονται ότι ο τελευταίος αναπαριστά το σήμα της επικράτησης του Ισλαμικού Κράτους.

Οι δύστυχοι και κατατρεγμένοι άνθρωποι αυτοί όπως μας τους περιγράφουν τα φιλικά και φιλαλήθη ΜΜΕ έχουν αρχίσει να εποικίζουν την Αθήνα τουλάχιστον από το 2000. Είναι να απορεί κανείς βέβαια πως μέσα από την φτώχια και την δυστυχία βρέθηκαν τα χρήματα για να ανοίξουν τα εκατοντάδες μαγαζιά τους με τις αραβικές πινακίδες τα οποία κοστίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ. Ποιος άραγε να τους δίνει αυτά τα χρήματα; Ιδού η απορία.

Αλλά το κυριότερο ερώτημα είναι για ποιον πρωτοχτυπά η καμπάνα.

Για τον Δήμαρχο Αθηναίων, τον τρέντι κ. Μπακογιάννη που προσπαθεί να παραστήσει τον Τριντό των Ελληνέζων; Ο οποίος ήλθε ως πρίγκηψ πάνω στο λευκό άτι για να παραλάβει την σκυτάλη από τον ξενοφιλικό κ. Καμίνη με την υπόσχεση ότι θα βάλει τάξη; Τέτοια είναι η ευταξία όπου οι ΜΚΟ και ο ΟΗΕ πλησιάζουν να τον ανακηρύξουν παγκόσμιο ανηψιό αντινατιβιστικής πολιτικής.

Για τον κ. Μηταράκη ο οποίος αποσυμφόρησε στο περίπου λαθρομετανάστες από τα νησιά ώστε να τους μεταφέρει εν μέσω καραντίνας στο κέντρο των Αθηνών και στην ηπειρωτική Ελλάδα;

Για τον Πρωθυπουργό μήπως που συνηγόρησε στην εκλογή μίας σκληροπυρηνικής νεοαριστερής Προέδρου ακόμα περισσότερο αντινατιβίστριας ακόμα και από τον ίδιο; Που δημιουργώντας και επίσημα σουνιτική μειονότητα στην Ελλάδα κάνει μία τρύπα στο νερό με τις Μπελαρά και τα Ραφάλ αφού οι Τούρκοι πλέον θα κατευθύνουν εκ των έσω τις διαδικασίες ψηφοφορίας των εν Ελλάδι εκλεκτών τους;

Ή για τα αγαπημένα μας ΜΜΕ που ανέδειξαν το θέμα σε κάτι τρίλεπτα εστιάζοντας στο ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα για τον κόβιντ σε μία γέρικη δημογραφικά κοινωνία που έχει φτάσει στο σημείο να ουρλιάζει υστερικά μήπως και το παιδάκι που θα έρθει να πει τα κάλαντα δεν φοράει μάσκα; Που ενώ οι Πακιστανοί του Συντάγματος έκαναν απευθείας σύνδεση με τα τηλεοπτικά κανάλια του Πακιστάν επί της ουσίας κάνοντας επίδειξη δύναμης ότι έχουν πατήσει πόδι στην Ελλάδα;

Θα σας απαντήσω λοιπόν ευθαρσώς και δεν θα σας αρέσει η απάντησή μου.

Για κανέναν από αυτούς δεν χτυπάει η καμπάνα. Όλοι αυτοί έχουν έξοδο διαφυγής αν σκουρύνουν τα πράγματα. Στην πραγματικότητα η καμπάνα χτυπάει για σένα και ο ήχος της δεν είναι χαρμόσυνος, είναι κουδούνισμα πένθους για να αποχαιρετήσεις την Ελλάδα που ήξερες και που χάνεις. Η Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα που γνώρισες από τους παππούδες σου. Τα χωριά έχουν ερημώσει και εκεί πάνε να ζήσουν πλέον μόνον αλλοδαποί. Οι γειτονιές της Αθήνας δεν είναι πλέον γειτονιές για να ακούς και να μιλάς Ελληνικά. Το μήνυμα που σου δίνουν είναι απλό: Φύγε. Οι ιθαγενείς δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι εδώ. Αυτό που σου λένε είναι πούλα το σπίτι σου μπιρ μπαρά και πάρε το απόφαση. Πλέον δεν θα είσαι ιδιοκτήτης. Οι ιδιοκτήτες είναι ανήσυχοι, αντιδραστικοί και εάν απειληθεί η οικογένειά τους, απρόβλεπτοι. Εάν πειράξει κανείς την κόρη τους καθίστανται αρσενικά παλαιάς κοπής που η τοξική αρρενωπότητα ξεχειλίζει από τα μέσα τους. Για αυτό δεν θέλουν αρσενικά παλαιάς κοπής και βάζουν τις εσκοροδισμένες κουτόρνιθες να κάνουν χαμηλής ποιότητας προπαγάνδα στα κανάλια.

Μόλις το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα συνειδητοποιήσεις και κάτι άλλο απλό. Εάν θέλεις Ελλάδα και όχι Γιουνανιστάν οφείλεις να συμμετέχεις. «Τόν τε μηδέν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα ἀλλ’ ἀχρεῖον νομίζομεν», έλεγαν οι παππούδες μας αρχαίοι. Αυτόν που δεν μετέχει στα κοινά δεν τον θεωρούμε απράγμονα αλλά άχρηστο.

Ξυπνήστε πριν ανατείλει η ημισέληνος.

Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης
Ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης είναι Πολιτικός Επιστήμων, υποψήφιος Δρ. Γεωπολιτικής και απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε εξειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία και Ανάλυση, ενώ έχει διατελέσει επικοινωνιακός σύμβουλος και Campaign Manager. Εργάζεται στον ναυτιλιακό κλάδο. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους από το Cardiff University και το Institute of Chartered Shipbrokers με εξειδίκευση στη Ναυτιλιακή Πολιτική και στην επίλυση ναυτασφαλιστικών διαφορών. Είναι Ιδρυτής και Συντονιστής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών, είναι τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, στην εφημερίδα Δημοκρατία και επιστημονικός συνεργάτης της μηνιαίας επιθεώρησης «Νέα Πολιτική».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,320ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ