Ο Ερντογάν στην αποικία του

Οι θέσεις στο τουρκικό επιτελείο που θα έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, θα είναι ίσως οι πιο βαρετές στο στράτευμα της εχθρικής χώρας. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά από το γεγονός ότι η Ελληνική πολιτική τάξη δρα με ένα τρόπο που κάνει τον σχεδιασμό και υλοποίηση  επεκτατικών σχεδίων μια απολύτως περιττή διαδικασία. Η μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία της Τουρκίας μπορεί να είναι μια φαντασίωση των Τούρκων, αλλά επίσης μια ιδεολογικά προγραμματική υποχρέωση της πολιτικής μας τάξης. 

Αυτή η προγραμματική υποχρέωση της ελληνικής πολιτικής τάξης δεν είναι μια ακριβώς συνειδητή επιλογή. Εξάλλου κάτι τέτοιο θα συνιστούσε προδοσία. Αντίθετα η πολιτική τάξη των Αθηνών έχοντας υιοθετήσει εν τω συνόλω τις αριστερίστικες δοξασίες σε όλα τα θέματα, ακολουθεί και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και εσωτερικής ασφάλειας τις ιδεολογικές τις εμμονές στο καταστροφικό τέλος που μας οδηγούν.

 

Οι Τούρκοι σκέφτονται και δρουν με όρους θρησκευτικής και πολιτισμικής ισχύος. Εμείς με το προπαγανδιστικό τραγουδάκι που μας μάθαιναν στο δημοτικό,  “Αν όλα τα παιδιά της Γης, πιάναν γερά τα χέρια…». Είναι μια ιδιότυπη σύγκρουση πολιτισμικών εικασιών. Οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου ήδη θα διαισθάνονται για το ποιες από αυτές τις εικασίες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 

Τσίπρας και Μουζάλας έχουν αναλάβει να γεμίσει η Ελλάδα από μουσουλμάνους έποικους. Ο δε φορολογούμενος ήδη πληρώνει τα επιδόματα, την εστίαση, σίτιση και πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των μελλοντικών του κατακτητών. Στα σχολεία το λεγόμενο ελληνικό κράτος καταργεί την έπαρση της ελληνικής σημαίας και την χριστιανική προσευχή. Στην Ξάνθη όμως για πρώτη φορά ένα ολόκληρο σχολείο παρέλασε με μαντήλες.

 

Στις νέες μουσουλμανικές συνοικίες της Αθήνας περιπολεί «ισλαμική αστυνομία» η οποία επιβάλει το ισλαμικό δίκαιο, τη Σαρία. «Πρόκειται για ομάδες ανδρών από 30-50 ετών που δρουν στο κέντρο, σε περιοχές όπως είναι η πλατεία Θεάτρου, η οδός Σωκράτους, η Ευριπίδου και άλλα μέρη που έχουν καταντήσει δυσπρόσιτα για τον Αθηναίο.» Ο κ. Μουζάλας έχει πει ότι με τα μεγάλα μουσουλμανικά ρεύματα προς την Ελλάδα θα λύσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα.

 

Η τουρκική κυβέρνηση εκφράζει φυσικά τις ανησυχίες της για το πως η Ελλάδα θα καταφέρει την ειρηνική συνύπαρξη μουσουλμάνων και της μελλοντικής ελληνικής μειονότητας. Αν ήμουν Τούρκος δεν θα ανησυχούσα και τόσο. Οι μουσουλμανικές κοινότητες έχουν μια τάση να διευθετούν διαχρονικά τέτοια ζητήματα με απίστευτη τακτικότητα. Βλέπε Κύπρο, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Πόντο και τις τελευταίες εβδομάδες Αλβανία. Οι Έλληνες θα πρέπει να εμπιστευθούν ότι η πολιτική τάξη που τους οδήγησε στην οικονομική καταστροφή, ξέρει τι κάνει στα εθνικά θέματα. Φαίνεται όμως ότι θέλουν να λύσουν τις ελληνοτουρκικές διαφορές καταργώντας την Ελλάδα.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com