24.6 C
Athens
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
spot_img

Νέος Ιούδας

Ενώ βαίνουμε εις την κορύφωση των Αγίων Παθών, της Αγίας και Μεγάλης εβδομάδας, νιώθουμε πραγματικά εσχάτως προδομένοι υπό της ιδίας της κυβερνήσεως, η οποία διαχέει εμπάθεια και μίσος κατά των συστατικών αρμών του έθνους μας. Το ανθελληνικό μένος, ο απηνής διωγμός των Ελλήνων, διά παντός τρόπου, εν τοις πράγμασι αφαίμαξη διά επαχθών φόρων, μη προστασία της κύριας κατοικίας, καλπάζουσα ανεργία, αλλά και διανοητικώς, διά της παραχαράξεως της ιστορικής γνώσης, απαξίωσης της ελληνικής γλώσσας, κατασυκοφάντησης και βεβηλώσεως της ιεράς μνήμης των θυσιασθέντων ηρώων διά την ελευθερία της πατρίδος μας αλλά και η λοιδορία προς την Ορθοδοξία αποτελούν ασφαλώς δοτές αντιλήψεις από τα υπερεθνικά και εξωθεσμικά παράκεντρα εις τα οποία γονυπετώς λογοδοτεί. Απλώς είναι φερέφωνο αλλότριων αντιλήψεων προς διευκόλυνση των ιταμών σχεδίων της παγκοσμιοποίησης, η οποία σκοπεί εις την απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας, την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος και την καθολική πτωχοποίηση των πολιτών, οι οποίοι θα επιβιώνουν αποκλειστικά εκ των χορηγουμένων επιδομάτων, άνευ ουδενός οράματος και προοπτικής εξέλιξης και προόδου.

Οι αρειμάνιοι ανθέλληνες της κυβερνήσεως ποδηγετούν λυσσωδώς την αγελαία διανοητικώς λοβοτομημένη μάζα, η οποία επί μισό αιώνα έχει γαλουχηθεί με τη συνθηματολογική ρητορική μιας αριστερεπωνύμου φενάκης, προς τον εθνομηδενισμό και προς τον σιδηρούν ολοκληρωτισμό της παγκοσμιοποιήσεως αλλά και της εξάρσεως του Ισλάμ. Η αναλγησία προς την ανθρώπινη ζωή, εκ μέρους της κυβερνήσεως, αποδεικνύει τη στυγνά σταλινική προέλευσή της. Σέβεται, στέργει και μνημονεύει επιλεκτικά όποιον είναι κυβερνητικός, ήτοι τους ημετέρους, είτε στα δικαστήρια είτε τους οικονομικά ασθενείς, ή θύματα βίας, τα αντίστοιχα δε πρόσωπα, θύματα των αυτών ακριβώς περιστάσεων της κοινωνίας μας, της είναι παντελώς αδιάφορα, ακριβώς διότι δεν είναι αριστεροί.

Η προκρούστεια αυτή ολοκληρωτική αντίληψη διαχέεται σε όλες τις εκφάνσεις της στάσεως της κυβερνήσεως. Το σκεπτικό αυτό είναι: ας πεθάνουν όλοι και καλώς να πράξουν, διότι είναι μη ΣΥΡΙΖΑ, άρα φασίστες, μη άνθρωποι. Τη νοοτροπία αυτήν την ψηλαφούμε στην καθημερινότητά μας, καθώς εις τόσες δολοφονίες Ελλήνων από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ή εις τους ήρωες πεσόντες κατά την εύορκη εκτέλεση του καθήκοντός των, υπέρ της κοινωνίας και της πατρίδος, αστυνομικών, στρατιωτικών, δεν επιδεικνύεται καμία ευαισθησία. Ο ρατσισμός και το μίσος εις βάρος των Ελλήνων είναι έκδηλα και σαφή. Φρονώ ότι η μισανθρωπία και η μισαλλοδοξία των είναι συστατικό στοιχείο της αντιδημοκρατικής κυβέρνησης, η οποία ουχ ήττον βία χρησιμοποιεί εκ των εντεταλμένων ταγμάτων εφόδου ιδεολογικά απροσδιόριστων «γκρουπούσκουλων», τα οποία εξουδετερώνουν απηνώς τους αντιφρονούντες, επιβάλλοντας αυθαίρετα ένα ερυθρό «απαρτχάιντ».

Εν κατακλείδι ερανίζομαι το εξής: «Πλανάσθε μη ειδότες τα γραφάς μηδέ την δύναμη του Θεού», ήτοι δέον όπως γρηγορούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, εναποθέτοντας την ελπίδα μας στην εξανάσταση του Κυρίου μας, περιθωριοποιώντας τους ανά την Ιστορία Ιούδες, οι οποίοι αδίστακτα και ανενδοίαστα απεμπολούν κάθε ψήγμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, καταφρονώντας τον ανθρώπινο πόνο, χάριν τριάκοντα αργυρίων. Εφεξής επιβάλλεται να επιδείξουμε μηδενική ανοχή στην υπό εγκαθέτων βάναυση συμπεριφορά καθοσιώσεως.

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
759ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ