23.9 C
Athens
Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
spot_img

Μνημόνια & μνήμη Γενοκτονίας των Ποντίων

Σε μία ημέρα σαν τη σημερινή, με το νου στη Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων & το 4ο Μνημόνιο παράλληλα, το να αρθρώνεις ένα λόγο είναι τόσο περίπλοκο όσο ο τετραγωνισμός του κύκλου. Γιατί ο συνδυασμός θυμού & λογικής είναι αδύνατος.

Η ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων είναι αστεία

Σήμερα λοιπόν, δεν έχει ανοίξει κανένα κεφάλι και εξ’ όσων είδαμε, καμία γιγαντώδης πορεία. Δεν έχουμε απλώς εγκλωβιστεί στο νέο ελληνοπρεπή υπαρκτό σοσιαλισμό, αλλά έχουμε βυθιστεί πλήρως στην πολιτική ορθότητα και το λεξιλόγιο της. Το θέμα δε των Ποντίων είναι σχεδόν αστείο. Όλοι οι λαοί πολεμούν για ο, τι τους ανήκει, όπως οι Αρμένιοι, οι Κούρδοι, οι φοβεροί Εβραίοι, οι Τάταροι παλαιότερα. Γιατί αν δεν πολεμάς, έχεις ήδη χάσει, αυτός είναι ο κανόνας. Κανένα Διεθνές Δίκαιο δεν θα σου προσφέρει νομιμοποίηση στα «κλεμμένα» αν δεν το απαιτήσεις. Κι όμως, εδώ έχουμε ημέρες μνήμης, και λοιπά γλυκανάλατα για να έχουμε να λέμε και να ποστάρει ο καθένας στο facebook.

Έτσι λοιπόν, δουλοπρεπέστατοι υπηρέτες της πολιτικής ορθότητας και του πασιφισμού, του παγκόσμιου ειρηνισμού δεν λέμε «θα πάρουμε την Πόλη, θα απελευθερώσουμε την κατεχόμενη Τραπεζούντα», αλλά λέμε ότι τους θυμόμαστε…θυμόμαστε τον ιδεολογικό μπαμπά του Αδόλφου Χίτλερ, να τους εξοντώνει συστηματικά από την πατρώα γη τους, και φοβόμαστε να αντισταθούμε μήπως και προσβάλλουμε την Ελληνοτουρκική Φιλία, λες και θα διαπράξουμε κάποιο έγκλημα, αν αρνηθούμε το ήδη μη υπαρκτό της αυτής φιλίας. Δείτε survivor, πλουτίστε τον Τούρκο παραγωγό. Αυτός δεν θα ηρεμήσει αν δεν δεί το μισοφέγγαρο στην Ακρόπολη. Εσείς, θα μιλάτε για τα 100 ψοροχιλιάρικα του Ντάνου. Πικρή αλήθεια. Ευνουχισμένοι σε ένα mind-set ήττας.

Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα

Και έπειτα θα έλεγαν, «τι λές ρε πιτσιρικά; εδώ έχουμε χρέη, μνημόνια κλπ». Μα πάλι εσείς ψηφίσατε κάποιον σαλτιμπάγκο που υποσχόταν μία αδύνατη τακτική κόντρα στην Ευρώπη. Εσείς ψηφίσατε τον ευειδή νέο της Νέας Αριστεράς, που ονοματίζει αλλιώς τα πράγματα. Η «αξιοπρέπεια» έγινε συνώνυμο με την «υποχώρηση», το «συσσίτιο» υγιής βοήθεια για τους αδυνάμους, η «κλοπή της φορολογίας» παροχές για το κοινωνικό κράτος. Και κάποιοι είναι έτοιμοι να πούνε ΝΑΙ σε εκείνους που ζητούν συγγνώμη από το ΚΚΕ, επειδή αυτό αντικατοπτρίζει την πραγματική Αριστερά. Εκείνη την ώρα που λέγεται αυτή η φράση πάει περίπατο η παγκόσμια οπτική βέβαια, μαζί με την ξενολατρεία, αφού δεν θα ζητούσαν ως ξενολάτρες συγγνώμη από ένα κόμμα του οποίου οι ιδέες δεν υπερασπίζονται από κανέναν άλλον στην υφήλιο. Ο καθαγιασμός του Στάλιν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με την υπεράσπιση του Χίτλερ.

Κάποιο παιχνίδι βέβαια παίζουν εκεί κάτω από το Κολωνάκι. Αδιάφορο. Αδιάφορο επειδή δεν υπάρχει αριστερά των αδυνάτων. Ελησμόνησαν το παιδομάζωμα του συμμοριτοπολέμου, το ανούσιο αυτού του τελευταίου, εφόσον ο Στάλιν δεν ήθελε την Ελλάδα στη σφαίρα επιρροής του μετά τον Β’ ΠΠ, την προδοσία της Μακεδονίας, την επιστολή να μην πολεμήσει κανείς κατά των Ιταλών λόγω του Συμφώνου Φιλίας Χίτλερ- Στάλιν, την απίστευτη προσβολή και μείωση του ηθικού το 1921, όταν μαχόμασταν για τα κλέμμενα. Την πηγάδα του Μελιγαλά, την τρύπα της Ταρτάνας, το Φενεό, την τρύπα του Ταρατσα, την σφαγή του Κικλίς, την σφαγή του Ψαρρού και των ανδρών του, την σφαγή στο Αγιονόρι, την σφαγή της Π.Α.Ο, όλα αυτά ξεχάστηκαν από την δήθεν αστική παράταξη που ζητάει συγγνώμη, αλλά δεν τα αποκήρυξε ποτέ το ΚΚΕ. Περισσότερες σφαίρες σε Έλληνες, λιγότερες σε Γερμανούς. Βλέπετε η Βέρμαχτ και η γερμανική σχολαστικότητα κατέγραφαν επακριβώς τις αιτίες θανάτου των στρατιωτών τους, κι έτσι μπορούμε να στηριζόμαστε σε αυτά. Αλλά κανείς κομμουνιστής δεν θα βρεθεί να απαντήσει, αφού το Κόμμα του Λαού απαγορεύει στα μέλη του να έχουν facebook. Ελευθερία ά λα κάρτ. Ίσως υποστηρίξει το ΚΚΕ κάποιος δεξιός. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα.

Take Back Constantinople

Και ακόμα περισσότερα έρχονται σε μία χώρα με απύθμενο πάτο ύφεσης, όπου θεωρείται πλέον αξιοπρεπές να δίνεις επιδόματα πείνας, να παίρνεις συσσίτια, να πληρώνεις περισσότερα λεφτά σε φόρους από αυτά που βγάζεις, να δέχεσαι τον διεθνή εμπαιγμό, ως η χειρότερη διαπραγμάτευση που έγινε ποτέ. Η κληρονόμος μιας αυτοκρατορίας και 2 κοσμοκρατοριών, να γίνεται περίγελος σε ολόκληρη την οικουμένη.

Δεν πειράζει, ανέβασε τα υλικά σου αποκτήματα στο facebook, στο instagram, όπου άλλου γίνεται, μετά τραβάτε στο κόμμα να ζητήσετε τρία ευρώ για τον καφέ, κάντε επίδειξη παραγοντισμού με αναλύσεις της μισής δεκάρας για το πόσο πιο μορφωμένοι και πολιτισμένοι είναι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, γιγαντώστε τα σύνδρομα κατωτερότητας που υπάρχουν και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, μη μιλάτε καθαρά και ξάστερα, γιατί είναι δείγμα έλλειψης πνευματικού επιπέδου, συλλογιστείτε κι άλλο σε σύνθετες κοινωνιολογικές αναζητήσεις του Μάη του ’68 και της Παρισινής Κομμούνας, θεμελιώστε τα πιο φρικτά εγκλήματα (δουλεμπόριο, πορνεία σε μετανάστες) υποστηρίζοντας το «ανοιχτά σύνορα». Τεκμηριώστε την ανικανότητα όλων των ηρώων του Έθνους, και όταν τελειώσουν όλα, και οι πολίτες του κόσμου γίνουν «ελεύθεροι» δούλοι κάποιας μελλοντικής παραπαίουσας (στο όνομα μόνο) Ελλάδος, με πολυεθνικές ξένων συμφερόντων και μισθούς αναγκαίους μόνο και μόνο για επιβίωση, δεν θα έχει μείνει ελιά, γιατί θα εισάγουμε λάδι, δεν θα έχει μείνει κλήμα, γιατί θα εισάγουμε κρασί, δεν θα έχει μείνει βάρκα, γιατί δεν θα έχουν απομείνει ψαράδες, και δεν θα μπορέσει κάποιος να την ξαναφτιάξει.

#takebackConstantinople (το πιο μεστό νοήματος hashtag)

Σταύρος Χριστοδούλου
Γεννήθηκε το 1995. Κατάγεται από την Πάτρα. Σπουδάζει Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι ιδρυτής ανεξάρτητης παράταξης στην σχολή του (Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής- ΑΝΟΚ), Αρχισυντάκτης και Social Media Manager του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙΕΣΥ). Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορες ιστοσελίδες κατά το παρελθόν για ζητήματα κοινωνικοπολιτικού ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
759ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ