21.9 C
Athens
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023
spot_img

Μακεδονικό : Αμελλητί ή Αμελητί ;

Φρονώ ότι είναι χρέος του κάθε ενεργού Έλληνα Πολίτη, να αντιδράσει δεόντως στην απόπειρα ανίερης ιστορικής παραχαράξεως στο καίριο ζήτημα, περί του ονόματος «Μακεδονία», η οποία συντελείται εις βάρος του Ελληνισμού, διότι είναι πρόδηλο ότι ένας λαός χωρίς πατρίδα και εθνική συνείδηση, είναι ένας ανερμάτιστος λαός χωρίς καμία δυνατότητα κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων, έρμαιο του εκάστοτε κατακτητή, ανέκκλητα καταδικασμένος στην ιστορική αφάνεια, χωρίς μέλλον και εξέλιξη. 
Η κυβέρνηση, δια της επιβληθείσας σιωπής στα εξωνημένα Μ.Μ.Ε, τα οποία, πρόσκεινται προς την κυβερνητική «γραμμή», αλλά ιδίως τα δημόσια Μ.Μ.Ε, τα προσφυώς λεγόμενα «Κρατικά», τα οποία συντηρούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, και εξαιτίας και συνεπεία της δήθεν πολυφωνίας και ακηδεμόνευτης ενημέρωση αυτών, βαρυνόμεθα με το μηνιαίο «χαράτσι», δια την συντήρησή τους, παρασιώπησαν επιμελώς το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Ελληνικού λαού, την 21η-1-2018, στην Θεσσαλονίκη, δηλαδή κατ’ ουσίαν, αγνόησαν το θεμέλιο της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας κατά το άρθρο 1 παρ. 2 «θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και εν συνεχεία παρ. 3 του ως άνω άρθρου «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»

Ως εκ τούτου λοιπόν τα δημόσια Μ.Μ.Ε ενημερώσεως, τα οποία κατ’ ουσίαν επιβάλλεται εκ του Συντάγματος να ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό, ελευθέρως και αληθώς κατ’ άρθρο 14 του Συντάγματος εν προκειμένω παραβιάστηκε καταφώρως και ευθέως, καθότι μετετράπησαν, σε Δούρειο Ίππο και φερέφωνο της κυβερνήσεως, υπό την έννοια ότι υπηρετούσαν την πολιτική θέση της κυβερνήσεως η οποία συνίστατο στην καθολική απαξίωση και υποβάθμιση του απλού λαού ο οποίος αυθορμήτως και ομοθυμαδόν προσήλθε δια να διαδηλώσει ειρηνικώς και δημοκρατικώς την αντίστασή του, στην απόπειρα σφετερισμού του ονόματος, από την γείτονα χώρα, μία ανοσιουργηματική πράξη εσχάτης προδοσίας δια το έθνος.

Τα δημόσια Μ.Μ.Ε επιχείρησαν ανενδοιάστως να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, ως προς τον όγκο του Συαλλητηρίου, διαστρεβλώνοντας κατά πρωτοφανή ολοκληρωτικό τρόπο, την αλήθεια, αναβιώνοντας μνήμες ανελεύθερων δικτατορικών καθεστώτων όπου η πληροφόρηση λογοκρίνονταν από τον δικτάτορα.
Εν κατακλείδι, εξ αφορμής του ονόματος ανακύπτουν και παρεμπίπτοντα ζητήματα περί της ποιότητας της Δημοκρατίας μας. Σε κάθε περίπτωση η ουσιαστική αντίδρασή μας δέον όπως εκδηλωθεί αμελλητί και ουχί αμελητί, ενόψει την 4η-2-2018.

Προηγούμενο άρθροΜηδενική Σοβαρότητα
Επόμενο άρθροΠεφωτισμένα Ψεκασμένοι
Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,320ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ