23.1 C
Athens
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
spot_img

Η τρώση της Ελλάδος… δια της Κερκόπορτας, κατ’ επιταγήν, υπερεθνικών παράκεντρων!

Είναι πρόδηλο ότι η Κυβέρνηση του Σύριζα παρακολουθεί αμήχανη τις τρέχουσες εξελίξεις, όπου ορισμένα ιδεολογικά απροσδιόριστα «γκρουπούσκουλα», φέροντας το ψευδώνυμο «αντιεξουσιαστές» αυτοδικούν, προβαίνοντας απρόσκοπτα σε σωρεία αξιόποινων πράξεων, αμφισβητώντας ευθέως την Νομιμότητα, τους Θεσμούς, την Δημοκρατία και τα θεμελιώδη Συνταγματικά ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, μετατρέποντας αυθαίρετα την χώρα, σ’ ένα διάτρητο Κράτος Ανομίας, θεσμικά ανοχύρωτο, Αστυνομικά εξουδετερωμένο, εκουσίως παραδομένο στην ολοκληρωτική κατοχή ορισμένων ασύδοτων «Ταγμάτων εφόδων» τα οποία με πρωτόφαντο «φασίζοντα» τρόπο, επιβάλλουν εξαναγκαστικά και δια της βίας, εν περιόδω ειρήνης, την άναρθρη διαμαρτυρίας τους, εις βάρος του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου.

Η εγκληματική αυτή τους δράση η, οποία ασφαλώς κολάζεται ποινικά, ( ενδεικτικά παραθέτω τα αυτοτελή ποινικά εγκλήματα : αυθαίρετη κατάληψη δημοσίων κτηρίων, διακεκριμένες φθορές σε δημόσια περιουσίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη της κοινής ειρήνης, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διατάραξη θρησκευτικών συναθροίσεων) όμως, για την συγκεκριμένη κατηγορία δραστών, τίθεται ανεξήγητα και για άδηλους λόγους, προς τους πολίτες, στο απυρόβλητο.

Η εν λόγω κατηγορία κακοποιών και ταραξιών οι οποίοι στρέφονται αδιακρίτως, ανέλεγκτως, έναντι οιουδήποτε, φυσικού προσώπου, Ν.Π.Δ.Δ ή Ν.Π.Ι.Δ, επιβουλευόμενοι ευθέως την κοινωνική ειρήνη, απολαμβάνει μίας ιδιότυπης ασυλίας από την ίδια την Κυβέρνηση, η οποία σαφώς δολιχοδρομεί σε μία διελκυστίνδα λόγου, ανάμεσα στις σοβούσες ιδεοληπτικές της αγκυλώσεις μίας αριστερεπώνυμης ρητορικής συνθηματολογίας και αφετέρου της ψηφοθηρικής καθεστωτικής της επιχειρηματολογίας υπέρ των επαχθών μνημονίων.

Συνεπεία λοιπόν των ως άνω γεννάται το ερώτημα, ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί ή άλλως εντολοδόχοι αυτής της ασύδοτης κατάστασης της καθολικής διασάλευσης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας αλλά, προεχόντως και κυρίως, της απόλυτης και ευθείας αμφισβήτησης της Συντεταγμένης ευνομούμενης Πολιτείας, διότι καθόν τρόπον καταλύεται βιαίως η δημοκρατία, θεμέλιο της οποίας της οποίας είναι η Νομιμότητα, η εύρυθμη λειτουργία των Θεσμών καθώς  και η ασφάλεια των πολιτών και δη σε μία ιδιαζόντως μεταιχμιακή περίοδο της οικονομικά καθημαγμένης Ελλάδας, όπου ο Έλληνας πολίτης στενάζει υπό τον ειδεχθή ζυγό των δυσβάστακτων οικονομικών φόρων, εκπλειστηριάζεται η πρώτη του κατοικία, μεταναστεύει για τον επιούσιο και πένεται.

Σε μία ψυχορραγούσα Ελλάδα όπου η έννοια του Ελληνικού Πολιτισμού καθώς και η Αρχαία Ελληνική γλώσσα ποινικοποιούνται ως «παρά φύση», σε μία περίοδο εισαγωγής Νέων Ηθών και ψευδεπίγραφων Αξιών, κοινωνικών στρεβλώσεων και δομικών μεταβολών.

Εν κατακλείδι, η Ελλάς Εάλω, προδομένη εσχάτως, θα μπορούσαμε μετά βεβαιότητας να ανακράξουμε, εξ υπαιτιότητας αγνώστων δραστών, σε συναυτουργία δια παραλείψεως διενέργειας των προβλεπόμενων ενεργειών εκ μέρους της θεσμικής Κυβέρνησης, η οποία παρασιωπά τα πασίδηλα στοιχειοθετημένα εγκλήματα, εθελοτυφλώντας για τους πρωταίτιους, δίκην δημοσίων σχέσεων με το ασύμμετρο και βαθύ παρακράτος των εξωθεσμικών παράκεντρων.

Ζητείται συνήγορος υπεράσπισης των Ελλήνων!

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
764ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ