28.4 C
Athens
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023
spot_img

Η παρά φύσιν -σχιζοειδής κυβέρνησις ασχημονεί άνευ λαιμοδέτου!

Είναι πρόδηλον ότι μόνον αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει η  άστοχος φράσις «του αξιοτίμου» κ. Μπαλαούρα περί της  μεταφοράς του Αγίου Φωτός.

 Ο εν λόγω Βουλευτής, προερχόμενος από την κομμουνιστικήν ιδεολογικήν μήτραν, ιστορικήν έκφανσιν του ολοκληρωτισμού, αδυνατεί να πιστέψει, ων καθολικώς αγκυλωμένος εις τας δογματικάς του ιδεοληψίας, την Αγιότητα και την εν τοις πράγμασι οντολογικήν διάστασιν του Αγίου Φωτός.

Εντούτοις όμως πέραν της ως άνω εννοίας του ανεσπέρου και ζειδώρου Αγίου Φωτός της βιωματικώς ψηλαφητής Αναστάσεως του Θεανθρώπου, ο εν λόγω κύριος, δεν δύναται να αντιληφθεί ότι, πέραν του γεγονότος ότι η Ορθόδοξος παράδοσις τελεί εν αγαστή συναλληλία με την πολιτεία, νυν και εις το διηνεκές, συμβάλλουσα καταλυτικώς εις την διαμόρφωσιν του Ελληνο-χριστιανού Πολιτισμού αλλά και εις την διάσωσιν του γένους μας, εξ ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους, ό,τι η Δημοκρατία ανέχεται το διαφορετικό….(όπως οι «αγωνιστές» σύντροφοί του, είθιστε να λέγουν….).

Τούτο δε εξάλλου κατοχυρώνεται και Συνταγματικώς περί ανεξιθρησκείας και ελευθερίας του Θρησκεύειν  κατ’ άρθρο 13 του Συντάγματος, (δεν θα κάνω μνεία δια την έννοια της κρατούσης θρησκείας εις το άρθρο 3 εις τα αναφερθέντα εις την πρωμετοπίδα του Συντάγματος περί Ομοουσίου Αγίας και Αδιαρέτου Τριάδος, διότι θα διασαλεύσω ακουσίως το παγιωμένο υλισμό των και την ανέκκλητο αγκύλωση εις τον Ελληνικό εθνομηδενισμό των, διότι άλλα έθνη τα προσκυνούν και τα υπηρετούν και ο νοών νοείτω).

Ωστόσο όμως τα νομικά περί Συντάγματος επιχειρήματα, ιδίως δια την κυβερνώσα παράταξη παρέλκουν διότι όπως έχει αποδείξει και επί την πράξην επί δύο συναπτά έτη, το Σύνταγμα ως καταστατικός Χάρτης της Πατρίδος μας, συνιστά ένα «κουρελόχαρτο» για αυτόν τον λόγον, η «αγωνιστική» κυβέρνησις το ποδοπατεί, λίαν ανέτως, ως προς όλες του τις εκφάνσεις, ανενδοιάστως, ακολουθούσα απαρεγκλίτως τις έξωθεν εντολές των δανειστών.

Η δήθεν επαναστατική ανθελληνική κυβερνώσα αυτοαποκαλουμένηΑριστερά, ούσα πλήρως εξανδραποδισμένη στας επιταγάς των Δανειστών εξαντλεί τον δήθεν «ριζοσπαστισμό» της, μόνον προς εσωτερικήν κατανάλωσιν, απευθυνομένη  προς την υδαρήν- απαίδευτον -ευνουχισμένην μάζαν, η οποία έχει επί μακρόν, γαλουχηθεί με την ευήθη νοοτροπία και τηνκίβδηλον κουλτούρα,των δήθεν των κοινωνικών αγώνων….επί των «πεζοδρομίων», εις την πράξη όμως,  όλοι οι ως άνω «τρένδυ» επαναστάτες, καθίστανται αρρήκτως εναγκαλισμένοι με τον επάρατο καπιταλισμό, μα προπάντων με το «πολύφερνο» κράτος, το οποίο απομυζούν βολεύοντας εξεγερμένους συντρόφους τους, με γνώμονα την αμιγώς λεκτική (προφορική εν πλήρη διαστάσει από την πράξη, ως προκύπτει εναργώς από την θητεία της παρούσης αντιλαϊκής κυβερνήσεως) ρητορική περί του τετριμμένου και χιλιοειπωμένου το «δίκαιο του εργάτου», την στιγμήν την οποίαν οι ίδιοι τα καταστρατηγούν εις την πράξη άγοντας την κοινωνία σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα.

Η δίγλωσση και διπρόσωπη αυτή Αριστερά, εθελοτυφλεί δια την εκουσία διερεύνηση του Δημοσίου, δια τον πολιτικώς ατελέσφορο γόρδιο δεσμό της εκτελεστικής εξουσίας με το κράτος, την γιγάντωση της διαφθοράς, της έξαρση της εγκληματικότητας, την κατάλυσιν της δημοσίας τάξεως και ασφαλείας, την καταφανήν υπόθαλψη των εγκληματικών του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι έχουν μετατρέψει περιοχές της Αθήνας εις «άβατον» συμμοριτών οι οποίοι ανομούνανελέγκτως και το επισφράγισμα δε όλων αυτών, η εντεταλμένη εκ της πολιτικής ηγεσίας της Ε.Λ.Α.Σ να καθεύδει τον νήδυμονύπνον, έναντι των εθιμοτυπικώς επαναστατών του γλυκού ύδατος, την εισβολή σωρείας παράνομων μεταναστών, πέραν από τους καθόλα σεβαστούς πρόσφυγες.

Ως εκ τούτου λοιπόν «η αριστερά» είναι αγκυλωμένη σε νοσηρές ιδεοληψίες οι οποίες χρήζουν κατεπειγόντως παρέμβαση ειδικού, δεν είναι δυνατόν να αγκαλιάζουν όλα τα λοιπά θρησκεύματα εις την Ελλάδα και να μάχονται διαπρυσίως υπέρ της απρόσκοπτης εκδηλώσεως λατρείας υπέρ τους και συγχρόνως να βάλλον λυσσωδώς την Ορθόδοξον παράδοσιν η οποία αποτελεί εκ των ων ούκ άνευ, δομική σταθερά του Ελληνισμού εις το διάβα των χρόνων.

Συναφές ανοσιούργημα της παρούσης κυβερνήσεως δια του πρώην Υπουργού Α-Παιδείας, ο οποίος εκστόμισε την βέβηλη φράσιν περί των Αρχαίων Ελληνικών ότι  αποτελούν γλώσσαν «παρά φύσιν».

Φρονώ ότι οι εν λόγω επαναστάτες δια το δημοσίου χρήματος φορείς άλλου πολιτισμού, οφείλουν να σέβονται τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ορθόδοξον Παράδοσιν, την Ελληνικήν Ιστορία, τα Ελληνικά ήθη και έθιμα καθώς και την Δημοκρατία, ειδάλλως να εγκαταλείψουν την Πατρίδα μας και να μετακομίσουν σε ένα άλλο «χωράφι» το οποίο θα διοικούν, με θεό τους το χρήμα και θα δύνανται εις τον βωμό του άκρατου υλισμού τους  να ζήσουν άνευ ημών.

Εν κατακλείδι, είναι σαφές ότι η αποτυχημένη κυβέρνηση του Σύριζα έχει απαξιώσει στο συλλογικό υποσυνείδητο την «μπουρδολογία» της Αριστεράς, όπου χάριν της ρητορικής διακυβερνήσεώς της προξενούνταν υπέρμετρα ανεπανόρθωτες υλικές ζημιές εις την δημόσιαν περιουσίαν (πανεπιστήμια, δήμους, κτήρια της δημοσίας διοικήσεως, καταλήψεις, υπηρεσιακά οχήματα, πεζοδρόμια, μέσα μαζικής μεταφοράς). Αυτό το οποίο απεδείχθη είναι ότι επρόκειτο περί μαθητευόμενων μάγων οι οποίοι είναι επιδέξιοι εις την διασπάθισιν του δημοσίου χρήματος και την διασποράν της φαιάς τους προπαγάνδας.

                                                             Χάρης Κατσιβαρδάς

                                                                        Δικηγόρος

www.katsivardasdimitriadou.gr

Προηγούμενο άρθροΟι άριες της ιδιοσυστασίας
Επόμενο άρθροΚΑΛΗ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
795ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ