27.5 C
Athens
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
spot_img

Γιατί αγαπάμε «Dirty Harry» – #περαμα

Απόψε συζητάμε για την αστυνομία, για τα ζητήματα που εγείρει το περιστατικό στο Πέραμα, αλλά και για άλλα ζητήματα της επικαιρότητας. Καλεσμένοι μας όλοι εσείς, που θα θελήσετε να παρέμβετε στη μόνη διαδραστική εκπομπή της ελληνικής διαδικτυακής τηλεόρασης.

Οικοδεσπότες, όπως πάντα, από το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών, οι Παναγιώτης Δούμας, Ραφαήλ καλυβιώτης και Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Ενημερώνεστε για το ΔΙ.Ε.ΣΥ. εδώ ? https://www.diesy.gr

Βρείτε μας:
Facebook ? https://www.facebook.com/diesygr
Twitter ? https://twitter.com/diesygr
Instagram ? https://www.instagram.com/diesy2017
Twitch ? https://www.twitch.tv/diesygr
YouTube ? https://www.youtube.com/right2thebone
Telegram ? https://t.me/diesygr
Tumblr ? https://diesygr.tumblr.com
LinkedIn ? https://www.linkedin.com/company/hell…

#diesy #right2thebone #perama

ΔΙ.Ε.ΣΥ.
Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙ.Ε.ΣΥ) είναι μία Ομάδα Πίεσης που έχει ως επιδίωξη την προώθηση των ιδεών του Ελληνικού Συντηρητισμού. Ο Συντηρητισμός στην Ελλάδα είναι μία έννοια που έχει αρνητικό πρόσημο και χροιά αφού από το 1974 και μετά το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα απετέλεσε το παρακολούθημα της αριστεράς. Το αποτέλεσμα αυτής της λογικής ήταν οι Συντηρητικές αξίες να τεθούν στο περιθώριο και η τύποις Κεντροδεξιά να αυτολογοκρίνεται μέσα από τα γυαλιά των αριστερών ιδεοληψιών. Είμαστε παρόντες για να το αλλάξουμε αυτό και να αποδείξουμε ότι ο Συντηρητισμός δεν είναι Συντηρητικός.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
762ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ