ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ: ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ

H φεμινίστρια καλλιτέχνης και συγγραφέας Ulla Lundegård δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι τόσο εξωφρενικό το γεγονός ότι οι Μουσουλμάνοι φέρνουν αρκετές συζύγους, όταν έρχονται στη Σουηδία.

Μπορεί να είναι το ότι ζουν μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα ζωή από ό,τι ζούν πολλά σουηδικά ζευγάρια μετά από τριάντα χρόνια γάμου,

γράφει στην Expressen.

Το άρθρο της Ulla Lundegård είναι ένα σχόλιο για τις αναστατωμένες φωνές που ακούστηκαν, όταν έγινε γνωστό ότι ο δήμος Nacka αγοράζει τρία σπίτια στο Saltsjöbaden έναντι συνολικού ποσού 14 εκατομμυρίων SEK, για έναν μουσουλμάνο άνδρα με τρεις συζύγους. (περίπου 1,5 εκ. Ευρώ)

Γιατί δίνουμε τόση έμφαση στο γεγονός ότι αυτός ο άντρας έχει τρεις συζύγους και γιατί μιλάμε με αηδία για το ότι ο δήμος πρέπει να πάρει διαμερίσματα για όλες τους; Έχουν και αυτές το δικαίωμα στη στέγαση, σωστά;

αναρωτιέται η 65χρονη φεμινίστρια.

Δηλώνει ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τις «προκαταλήψεις μας και τις καθιερωμένες παραδοσιακές νόρμες» να εμποδίζουν το πόσο εμπλουτιστικό είναι πραγματικά για έναν μουσουλμάνο άνδρα να έχει μια ολόκληρη σειρά από συζύγους.

Τα παιδιά έχουν τρεις μητέρες με διαφορετικές ιδιότητες και ηλικίες που μπορούν να βοηθήσουν όταν χρειάζεται. Μπορούν μάλιστα να μοιράζονται την αγάπη τους για τον ίδιο άνθρωπο και να ζουν στο ίδιο σπίτι!

Μεταφράστηκε από το speisa.com

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com