Ευρωσυστημικοί ή Ευρωσκεπτικιστές;

Τα ψευτοδιλήμματα που θέτονται καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές, όλο και πυκνώνουν καθώς θα προσπαθεί να συσπειρώσει ο κάθε σχηματισμός τους ψηφοφόρους του. Η ΝΔ προάγει το «μεταρρύθμιση ή λαϊκισμός» ο Σύριζα το «προοδευτισμός ή εθνικισμός», το ΚΙΝΑΛ «μετριοπαθής ορθολογισμός ή συντήρηση» κ.ο.κ. Η αλήθεια είναι όμως αλλού. Όλα μα όλα, τα προαναφερθέντα κόμματα (μαζί με το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων) είναι Ευρωσυστημικοί.

Πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μονόδρομος, και ότι η αυξανόμενη εκχώρηση της Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας προς την ΕΕ, μόνο οφέλη μπορεί να φέρει (ομιλίες Άδωνι Γεωργιάδη 10/2017, Νίκου Παππά 12/2018). Η κα.Μπακογιάννη σε πρόσφατη δήλωσή της εντόπισε πολύ εύστοχα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πλέον όλοι οι ευρωσυστημικοί σχηματισμοί σαν τη ΝΔ: οι ευρωσκεπτικιστές γνήσιοι Δεξιοί της Ευρώπης (Ιταλός Σαλβίνι, Γαλλίδα Λεπέν, Ούγγρος Όρμπαν) πολύ πιθανόν να είναι δεύτερη δύναμη σε αυτές τις ευρωεκλογές, παραμερίζοντας τους Σοσιαλιστές.

Η κα.Μπακογιάννη τόνισε πως αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το σύστημα που η ίδια προασπίζεται από τα γενοφάσκια της. Και αυτός είναι πραγματικά ο κίνδυνος για όλους όσους έχουν μάθει να χτίζουν πολιτικές καριέρες στα δαιδαλώδη γραφεία των Βρυξελλών και πληρώνονται από τους φόρους μας, για όλους τους πορφυρογέννητους κηφήνες που τοποθετούν βυσματικά τα παιδιά τους σε οργανισμούς όπως το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και πληρώνονται αδρά για να αμπελοφιλοσοφούν για το «μέλλον της Ευρώπης» ενώ η εθνική τους συνείδηση έχει πιάσει πάτο, για όλους τους αυτόκλητους διεθνιστές σωτήρες με ελιτιστικό τρόπο σκέψης οι οποίοι θεωρούν πως πρέπει να σώσουν εμάς την «εθνολαϊκή πλέμπα», τους «λειτουργικά αναλφάβητους» όπως μας χαρακτήρισε ο τέρμα ευρωλάτρης συγγραφέας κ.Χωμενίδης, από τους «κινδύνους του εθνικισμού».

Για να μην σας κουράζω με λεπτομέρειες, ναι, αυτό είναι το σχέδιο: Όλοι οι γνήσιοι αντισυστημικοί ευρωσκεπτικιστές Δεξιοί συνασπίζονται στην ΕΕ ώστε να σχηματίσουν έναν τιτάνιο πολιτικό σχηματισμό στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο, ο οποίος το πιθανότερο είναι να έχει την δεύτερη θέση πίσω από την συστημική κεντρο(ψευτό)δεξιά του ΕΛΚ που ανήκει και η ευρωσυστημική ΝΔ.

Με τον υπέρμετρα λαοφιλή Ιταλό Σαλβίνι πρωτοπόρο σε αυτή την κίνηση, όλοι εμείς που βάζουμε την εθνική μας ταυτότητα πάνω από όλα, οι πατριώτες που κατανοούμε ότι η Ευρώπη είναι μια ήπειρος με εντελώς διαφορετικά Έθνη που οφείλουμε να διαφυλάξουμε την μοναδικότητά τους και κυρίως να προασπίσουμε τα δικά μας Ελληνικά εθνικά χαρακτηριστικά, σας λέμε: Είμαστε οι Ευρωσκεπτικιστές και ερχόμαστε.

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com