21.9 C
Athens
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023
spot_img

Εθνομηδενισμός και Παγκοσμιοποίηση

«Αν δεν αγαπάς την πατρίδα σου προκειμένου να αγαπήσεις τάχα την Ανθρωπότητα, θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει ανίκανος να αγαπήσεις οτιδήποτε» (Καζαντζάκης)

Η ως άνω φράση συμπυκνώνει εύγλωττα της υφιστάμενη κατάσταση στην Πατρίδα μας, αναφορικώς με την εγκαθίδρυση του εθνομηδενισμού ως κυρίαρχη «ιδεολογία», σε όλους τους Ελλαδικούς Θεσμούς, αλλά ιδιαίτατα εις τον πιο νευραλγικό, δηλαδή στην Παιδεία. 

Ο στόχος είναι η άμεση επιβολή ενός Πολυπολιτισμικού «χυλού», η δομική και εκ βαθέων καλλιέργεια λήθης της ιστορικής μνήμης, η υποβάθμιση του πολιτισμικού πλούτου της ελληνικής γλώσσας και η στυγνή μετατροπή της σε ένα στείρο εργαλείο συνεννόησης καθώς και η εν γένει συστηματική αποκοπή των Ελλήνων από την διαχρονική ζώσα ελληνο-ορθόδοξη παράδοση μας, δίδοντας δήθεν προτεραιότητα στο άτομο και όχι στο πρόσωπο ως μέλος μίας κοινωνίας, η οποία συνιστά αδιάσπαστο μέλος μίας ευρύτερης συλλογικότητας με ισχυρούς διαχρονικούς αρμούς, οι οποίοι συγκροτούν βιωματικά το έθνος, δηλωτικό της πολιτισμικής διαφορετικότητας-ταυτότητας ενός λαού ο οποίος επιβιώνει στο διάβα των αιώνων.

Η συλλογική ταυτότητα λοιπόν, ήτοι το έθνος, είναι το πρόσκομμα στα σχέδια αυτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν το λαό ως υδαρή μάζα και έχουν αποφασίσει να κυβερνιέται εσαεί από μίσθαρνες κυβερνήσεις, υποχείρια των Παγκοσμίως οικονομικά ελίτ, εξ αυτού του λόγου λοιπόν, την Ελλάδα, δια των ως άνω μεθόδων, επιθυμούν διακαώς να την μετασχηματίσουν σε ένα «ουδετεροεθνές» κρατικό μόρφωμα, χωρίς καμία αναφορά στο παρελθόν της.

Οι έμμισθοι ετεροκατευθυνόμενοι μηχανισμοί προπαγάνδας έχουν εμφιλοχωρήσει σιωπηρώς στο Κράτος, δια των εγκάθετων φερεφώνων τους, οι οποίοι καταβάλλουν εργώδη προσπάθεια αντι-εθνικής προπαγάνδας με τους προσφιλείς εις ημάς προβοκατόρικους τρόπους (η άμεση πρόσαψη του στίγματος Φασίστα, Νόμος περί ρατσισμού κ.α).

Οι «Δούρειοι Ίπποι», αυτοί έχουν λοιπόν εγκαθιδρύσει ισχυρούς θύλακες, υποστηριζόμενοι έξωθεν, αποβλέποντας τοιουτοτρόπως στην προαγωγή του αφελληνισμού.

Ενδεικτικοί μέθοδοι, είναι η αδιάκριτη μετονομασία του όρου μετανάστη σε πρόσφυγα, μολονότι υπόκειται ευθέως σε διαφορετικό πλέγμα διατάξεων, με το άτοπο εξομοιωτικό επιχείρημα, ότι είμαστε όλοι άνθρωποι.

Εν κατακλείδι, η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του οξέως δημογραφικού προβλήματος, την στιγμή την οποία η ίδια η Πολιτεία δεν παρέχει τα αναγκαία ελατήρια δημιουργίας και στηρίξεως της οικογένειας, όπως αντιστοίχως πράττει δεόντως για την προώθηση των εθνοκτόνων σχεδίων.

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,320ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ