21.4 C
Athens
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023
spot_img

Εάλω η Πόλις δια της Κερκόπορτας

Ζούμε πρωτόφαντες καταστάσεις στην καταρρέουσα Πατρίδα μας, εξ αφορμής της παντοειδούς εκμεταλλεύσεως των προσφύγων-μεταναστών, υπό αορίστου και ιδεολογικώς απροσδιορίστου «κύκλου» ατόμων, με το πρόσχημα του ανθρωπισμού, υπό την πλήρη και εκκωφαντική ανοχή της Συντεταγμένης Πολιτείας, ανεξαρτήτως της νόμιμης επιτηρήσεως υπό των θεσμικών διεθνών παραγόντων.
Εν ολίγοις η Ελλάδα καλείται παραχρήμα, καίτοι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη η οποία μαστίζεται, διαρκούντος του επαχθούς μνημονίου, δια των ακραίων οικονομικών μέτρων λιτότητας τα οποία πλήττουν εκ βάθρων όλες τις επαγγελματικές τάξεις, να επωμισθεί δυσαναλόγως ένα μεγάλο βάρος, μετακινούμενου πληθυσμού, μικτού χαρακτήρα προσφύγων και εν γένει μεταναστών.

Είναι λοιπόν πρόδηλο, ότι όλες οι άλλες χώρες, ελέγχουν με ιδιαίτερη σπουδή και αυστηρότητα των ροή των μεταναστών εις τα σύνορά των, άρα λοιπόν «είναι φασιστικά τα κράτη αυτά; Υπάνθρωπα και ρατσιστικά;» και μόνον η οικονομικώς καθημαγμένη και ολιγάριθμη πληθυσμιακά Ελλάδα είναι προοδευτική, η οποία έχει αλωθεί από αναρίθμητα, ετερόκλητων εθνικοτήτων, στίφη τα οποία, παραμένουν εγκλωβισμένα στην Ελλάδα, τα οποία καθίσταται αντικειμενικώς αδύνατον να απορροφηθούν;

Οι μηχανισμοί «αλληλεγγύης» και προαγωγής του διαφαινόμενου σχεδίου αυτού, ήτοι βίαιου εκτοπισμού των γηγενών, δια εποικισμού με μάζες λαών, είναι πανίσχυροι, δια των διεισδυούντων Δούρειων ίππων των εις τα Μ.Μ.Ε, και εν γένει σε θύλακες της Τοπικής ή Κεντρικής διοίκησης, με αδιαφανείς και άδηλες σχέσεις με εξω-θεσμικά και εξω-εθνικά παράκεντρα εξουσίας.

Η σταυροφορία του κατ’ επίφαση ανθρωπισμού, ψηλαφητή στην εκάστοτε τοπική κοινωνία, δια της εξάρσεως της πάσης φύσεως εγκληματικότητας, πλην όμως ουδείς τολμά να καταγγείλει στις αρμόδιες θεσμικές αρχές το παραμικρό (Εισαγγελία, Αστυνομία), λόγω ότι στοχοποιείται ως αντιφρονών και υφίσταται ολοκληρωτικού τύπου, αντίποινα.

Τα ουδετεροεθνή έμμισθα μορφώματα, συνιστούν διατεταγμένα οχήματα, άδηλων διαδρομών, νομιμοποίησης εσόδων, άρα κίνησης, διόλου ευκαταφρόνητου κεφαλαίου καθώς και άσκησης φαιάς προπαγάνδας, δια των ακροβολισμένων μίσθαρνων οργάνων των, τα οποία επιχειρούν, να επιβάλλουν, δια πυρός και σιδήρου, την άποψη τους επί ποινή εξουδετέρωσης του αντιφρονούντος, δια διαπόμπευσης και κατασυκοφάντησης του, με την ευφάνταστη φράση «φασίστας, ρατσιστής», αστυνομεύοντας συγχρόνως τον ιδιωτικό του βίο.

Η «γκεμπελική» προπαγάνδα, ήτοι, υπό την δικτατορική μεσαιωνικού τύπου λογική, όποιος διαφωνεί με την αυθεντία της «σταυροφορίας του αντι-ρατσισμού καταδιώκεται», είναι αντιρρησίας και διώκεται απηνώς ουχί μόνον, διαβάλλει την δημοκρατία μας, υποσκάπτοντας την Συνταγματική έννομη τάξη, αλλά μας πέμπει πενήντα έτη πίσω, σε καθεστώτα ολοκληρωτικά.
Εν κατακλείδι, ποιος είναι ο κλειδούχος της κερκόπορτας;

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
803ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,730ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ