Δικά μας παιδιά! Το ΔΙΕΣΥ στηρίζει Αρβανιτάκη – Χριστοδουλάκη

Το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών, πιστό στην αποστολή του για την διάχυση του πνεύματος του συντηρητισμού και του πατριωτισμού σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους που ακολουθούν αυτές τις γραμμές και συμμετέχουν στον πολιτικό στίβο. Δύο από αυτούς, ο πρώτος ως υποψήφιος Δήμαρχος και ο δεύτερος ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κατεβαίνουν με τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου” στον Δήμο του Αγίου Δημητρίου Αθήνας. Τους ευχόμαστε επιτυχία, διότι πραγματικά το αξίζουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι συμπολίτες τους, οι οποίοι έχουν πλέον την επιλογή για μια επιλογή που δεν θα αναπαράγει το παλαιό σύστημα.
Σήμερα Τετάρτη, παρουσιάζεται το πρόγραμμα του συνδυασμού, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου, στις 7 το απόγευμα!
Ακολουθούν τα βιογραφικά τους.

Παρουσίαση Προγράμματος και Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων
Παρουσίαση Προγράμματος και Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
Γεννήθηκα το 1977 και κατοικώ στον Άγιο Δημήτριο.

Είμαι παντρεμένος με τη θεατρολόγο Αλεξάνδρα Λιακοπούλου και έχουμε μια κόρη. Είμαι τρίτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και τη Μικρά Ασία.

Είμαι πολιτικός επιστήμονας και διεθνολόγος, με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2007.

Διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγίου Δημητρίου καθώς και σύμβουλος στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού.

Υπήρξα συνιδρυτής της ανεξάρτητης φοιτητικής παράταξης «Πρωτοβουλία Φοιτητών Παντείου», αντιπρόεδρος του συλλόγου φοιτητών και μέλος της Συγκλήτου του Παντείου Πανεπιστημίου.

Διετέλεσα συνεργάτης των περιοδικών «Στρατηγική» και «Ελληνική Άμυνα και Ασφάλεια». Υπήρξα τακτικός αρθρογράφος στη free press εφημερίδα METROPOLIS και στην ελληνική έκδοση του ECONOMIST.

Είμαι εγγονός της συγγραφέως Γαλάτειας Γρηγοριάδου – Σουρέλη.

Ασχολούμαι με τα κοινά και ιδιαίτερα με ζητήματα πολιτικής, οικονομίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝ
Ο Φαίδων Χριστοδουλάκης γεννήθηκε στον Άγιο Δημήτριο το 1976 με καταγωγή από Κρήτη και Αιτωλοακαρνανία. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2010 και του 2014 με την παράταξη του κ. Φάνη Οικονομάκου.

Ο Φαίδωνας είναι καλός φίλος, ισχυρό στήριγμα και ένας από τους ανθρώπους που με έκαναν να αγαπήσω τον ευλογημένο τόπο του Αγίου Δημητρίου. Εκφράζει αυθεντικά την ψυχή του Μπραχαμιώτη. Με τιμά ιδιαίτερα η υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο της Πρωτοβουλίας Αγίου Δημητρίου και τον ευχαριστώ θερμά για αυτήν την επιλογή του.

➖➖➖

Pin It on Pinterest

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com