28.4 C
Athens
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023
spot_img

Αλλοκεντρισμός και εθνοφοβία

Είναι πρόδηλο ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι φορέας του ιδεολογήματος της παγκοσμιοποίησης και ευαγγελίζεται την εγκαθίδρυση της Νέα Τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα, συμμορφούμενη απαρεγκλίτως με τις επιταγές ορισμένων υπεραντλατικών διευθυντηρίων που θέλουν την Ελλάδα ως την «κερκόπορτα» άλωσης της Ε.Ε (κατουσίαν ΕΟΚ) με προεξάρχον το δόγμα του οικονομικού Νεοφιλελευθερισμού, με απώτερο σκοπό την ριζική μετάλλαξή της, από Ένωση ισότιμων Εθνών κρατών (ήτοι συμπολιτεία), σε ένα υπερεθνικό αμάλγαμα οικονομικών ολιγοπωλίων.

Τα εργαλεία των υπερεθνικών αυτών αρχιτεκτόνων είναι ο εξισλαμισμός και η ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών σε συνδυασμό με την κατανομή αυτών σε όλη την Ελλάδα διαμορφώνοντας ετερόκλητους οιονεί εθνοτικούς θύλακες, την ίδια στιγμή την οποία οι γεωστρατηγικές ισορροπίες διεθνώς βαίνουν σε κινούμενη άμμο, και η Τουρκία διαχρονικά και πάγια σκληραίνει την εθνική της στάση.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προωθούμενης οικοδόμησης της Ελλαδικής πολυπολιτισμικής κοινωνίας συντείνουν οι νόμοι «express» όπου ψηφίστηκαν κατεπειγόντως και αμελλητί από το κοινοβούλιο, όπως ο Νόμος περί της υπεραπλούστευσης των διαδικασιών χορήγησης Ελληνικής Ιθαγένειας,  σε συνδυασμό με τον Νόμο περί Ρατσισμού, υπό την έννοια ότι ποινικοποιείται και καταστέλλεται οιαδήποτε μορφή αντίδρασης κατά των αλλοδαπών οι οποίοι αποκτούν σχετικά εύκολα τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους Ελλαδίτες πολίτες.

Σήμερα η εθνοφοβική  κυβέρνηση του Σύριζα, ως Δούρειος Ίππος, απεργάζεται, εν κρυπτώ και παραβύστω, την εθνική αποδόμηση, προάγει τον αφελληνισμό στην παιδεία και εξαπολύει επίθεση κατά της Ορθοδόξου παραδόσεως μας, δηλαδή πλήττει εκ βάθρων και με νομική θέσμιση τα θέμελια βάθρα της πολιτισμικής μας ταυτότητας, ακριβώς για να επιβληθεί απρόσκοπτα το εγχείρημα της πανθρησκείας και του πολυπολιτισμικού ή εξαιτίας και συνεπεία της συντριπτικής πλειοψηφίας της ροής των μεταναστών, του εξισλαμισμού της Ελλάδας.

Η εθνοκτονία λοιπόν από την παρούσα κυβέρνηση βαπτίζεται προσφυγικό δίχως όμως να φωτίζει τις πτυχές των δουλεμπόρων, δίχως να ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες, ποιοί εκ των εισερχομένων στο Ελληνικό έδαφος, βάσει της υφιστάμενης εθνική και διεθνής νομοθεσίας είναι πράγματι πρόσφυγες και χρήζουν απόλαυσης ασύλου ή είναι λαθρομετανάστες και χρήζουν απελάσεως.

Ωσαύτως, η σημερινή κυβέρνηση, παρασιωπά επιμελώς και παραλείπει δολίως να καταδείξει την εκταμίευση των χρημάτων από την Κομισιόν και την διοχέτευση τους σε Αστικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, ήτοι σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, άδηλης προέλευσης, με αδιαφανείς διαδικασίες, δήθεν για την ανθρωπιστική κρίση των προσφύγων-μεταναστών.

Την ίδια στιγμή όπου ολόκληρος ο μηχανισμός του Στρατού υπηρετεί τους μετανάστες δια των έργων του και το κράτος βαρύνεται από τον προϋπολογισμό του για την δαψιλή συντήρησή τους, πέραν των προαναφερόμενων χρηματοδοτήσεων για στέγαση και κάλυψη των αναγκών των μεταναστών, οι Τράπεζες καταδιώκουν απηνώς την ιδιόκτητη περιουσία με σωρεία προγραμματισμένων πλειστηριασμών και ανηλεή επίσπευση κατασχέσεων.

Άρα νομοτελειακά με παντοδαπά μέσα, οι Έλληνες διώκονται, τόσο σε επίπεδο εθνικό, πολιτισμικό, ιστορικό, θρησκευτικό αλλά κυρίως και προεχόντως οικονομικό, όπου πέραν της μετανάστευσης των Ελλήνων, προστίθεται η καλπάζουσα ανεργία και οι κατασχέσεις της ακίνητης αλλά και κινητής περιουσίας, δίχως ψήγμα «ανθρωπιστικού» κρατικού παρεμβατισμού.

Εν κατακλείδι η ίδια η εθνοφοβική κυβέρνηση, μίσθαρνο όργανο και έμμισθο φερέφωνο των υπερεθνικών συμφερόντων συμπράττει και συνεργεί άμεσα στον αφελληνισμό της πατρίδας μας καθώς και στην καθολική οικονομικής μας εξαθλίωση τη στιγμή την οποία υποστηρίζει μονομερώς και ανισότιμα τους παντοειδούς προέλευσης αλλοδαπούς. Η  ελληνική κοινωνία θνήσκει και παρακολουθεί αμέτοχη την Ελλάδα η οποία πνέει τα λοίσθια υπό την μέγγενη των Νεοταξιτών με τον μανδύα μίας αριστερεπώνυμης φενάκης με άπεφθη ιδεοληπτική πολιτική ρητορική. Μία πολιτική διγλωσσία η οποία επιστρατεύει τον μανδύα της ανθρωπιστικής κρίσης «αλ καρτ», αναφανδόν υπέρ των Αλλοδαπών, και συλλήβδην εναντίον των Ελλήνων.

Χάρης Κατσιβαρδάς
Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατσιβαρδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Νομικά στην Νομική Αθηνών και Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και έλαβε τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου Σχολής, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Νομικός Πολιτισμός» (Αστικό, Διοικητικό, Ποινικό Δίκαιο, και η Ε.Σ.Δ.Α) και τον δεύτερο στην Νομική Σχολή Αθηνών, στο Δίκαιο της Πληροφορικής, Κοινωνιολογία του Δικαίου και Εκκλησιαστικό Δίκαιο. Εκπαιδευθείς ως διαμεσολαβητής στην επίλυση ιδιωτικής φύσεως διαφορών, αστικού και εμπορικού δικαίου, κατά τον Ν3898/2010 κατ’ εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας 2008/52/ΕΚ, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Ν.3898/2010 (Α’211). Ξένες γλώσσες: Αγγλικά με πτυχίο από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση εξειδίκευσης στην Νομική Ορολογία. Διατέλεσε αιρετός διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων (2006-2010). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στον Δικαστικό Κλάδο. Έχει συγγράψει και παρουσιάσει τέσσερα βιβλία πολιτικού δοκιμίου, εκδόσεις Πελασγός με τους εξής τίτλους: • Εκτάκτως ειρημένα ή άλλως ωσεί παρών στα τεκταινόμενα • Μεθ’ εαυτόν κατ’ αντιμωλίαν • Η ειρκτή του ονείρου • Εύλαλη μαριονέτα Συμμετέχει στην πολιτική ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσιογράφου Κώστα Ουίλς με τίτλο «Πού πήγανε τα λεφτά ;» στον ΑΡΤ FM 90,6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00 με 13.00. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Νέα Πολιτική, στο Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και κατά καιρούς σε διάφορες άλλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας αυτόνομα δικηγορικό γραφείο, στην Αθήνα, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 59 και Εμμανουήλ Μπενάκη αριθ. 5, με κυρίως επιστημονικό πεδίο, Αστικό, (οικογενειακό, ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό, εμπράγματο) Ποινικό Δίκαιο, (ενδοοικογενειακή βία, δίκαιο ανηλίκων, παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου, οικονομικό έγκλημα), Εμπορικό Δίκαιο (υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, εταιρικό, αξιόγραφα), Διοικητικό Δίκαιο (αιτήσεις ακυρώσεως, προσφυγές, αγωγές κατά του Δημοσίου, Πειθαρχικό δίκαιο). Είναι υπό έκδοση το πέμπτο κατά σειρά βιβλίο του, με τίτλο : «η Πολιτική κυβίστηση της 5ης Φάλαγγας»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
795ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7,700ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Διαφήμιση -spot_img

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ